Знаете ли, как хубаво топлят в леглото

hitar_potar написа:Аз пък отървах педала и се стоварих върху седалката бая мощно. Обаче беше оправена в сервиза на "Димибайк". Как - нямам си на понятие, но факта е, че си я покарах след това достатъчно много. Сменена е в момента само и единствено щото в момента съм с друг модел на Физик. Тази си кротува в гардероба и очаква сглобяването на втория байк.
TheAnimal написа:Понеделник е, на работа съм и ми е скучно. Някой за по бира в градинката на СМГ
BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:Понеделник е, на работа съм и ми е скучно. Някой за по бира в градинката на СМГ
АЗ, АЗ, АЗ, АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ....малко късно, ама да знаеш ако си там идваш в ст. 309 и ме отвеждаш...ще измислиш причина по стълбите.![]()
![]()
quinnie96 написа:Имам 3 забележки за 1 час...
hitar_potar написа:Бахахахахаха, представям си само сценката: Яла леля да та опатка!![]()
![]()
![]()
Ozzie написа:quinnie96 написа:Имам 3 забележки за 1 час...
еххх... къде са ТВУ-тата сега...
Да, и аз като бях в пубертета бях убеден, че не е заслужено да ми плющят забележки, зат'ва, че си държа краката на чина...quinnie96 написа:Ozzie написа:quinnie96 написа:Имам 3 забележки за 1 час...
еххх... къде са ТВУ-тата сега...
В моя защита ще кажа, че не бяха заслужени!
quinnie96 написа:Ми ето, виждаш ли! Само че, има нелепи забележки, като "Рита топка в час по физическо", които ми се случват!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:quinnie96 написа:Ми ето, виждаш ли! Само че, има нелепи забележки, като "Рита топка в час по физическо", които ми се случват!
Е ако часът ви е бил плуване в басейна... Не е баш нелепа, май?
TheAnimal написа:BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:Понеделник е, на работа съм и ми е скучно. Някой за по бира в градинката на СМГ
АЗ, АЗ, АЗ, АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ....малко късно, ама да знаеш ако си там идваш в ст. 309 и ме отвеждаш...ще измислиш причина по стълбите.![]()
![]()
Там съм, там съм. Да намина да им кажа, че съм леля ти и ми трябваш за 2 часа
Баскетболен/Волейболен, нали? Сега изведнъж ще се окаже, че е забранено ритането на топка там, както беше, например, в моето училище.quinnie96 написа:Е да, ма не беше в плувен басейн, а в салон...
BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:Понеделник е, на работа съм и ми е скучно. Някой за по бира в градинката на СМГ
![]()
Всеки ден, без петък съм там от 12:35 до 19:10
Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:Понеделник е, на работа съм и ми е скучно. Някой за по бира в градинката на СМГ
![]()
Всеки ден, без петък съм там от 12:35 до 19:10
Това как съм го изпуснал?
spruld0g написа:Малиии голям съм малоумникдо преди малко когато зяпах форума една муха се навря в бутилката от нестий , вътре имаше още 2 глътки .
И си викам ей са ти е*ах майката друс друс и мухата получи сутресение , така де затворих шишето и го оставих на бюрото.
Отидох до кухнята и кат се върнах съвсем небрежно отворих шишето и изпих всичко и са седя и гледам тъпо
sailman написа:@TheAnimal - Джувотнооо! Да оставяш децата на мира!
ico 1 написа:Ако направим една анкета, обаче ще се окаже, че повечето момчета първо на каки са го давали. Ех, спомени, спомени...
TheAnimal написа:sailman написа:@TheAnimal - Джувотнооо! Да оставяш децата на мира!
Немога, слабост в слабините са ми
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта