windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
PRObably1 написа:...и гълта ли..
PRObably1 написа:Интересува ли те.От теб и did отговори не искам..
Да,но надявам се да не ме критикуваш а да ми дадеш нормален отговор.SeSSion написа:PRObably1 написа:Интересува ли те.От теб и did отговори не искам..
А от мен може ли?
PRObably1 написа:Да,но надявам се да не ме критикуваш а да ми дадеш нормален отговор.SeSSion написа:PRObably1 написа:Интересува ли те.От теб и did отговори не искам..
А от мен може ли?
elzi4ka13 написа:Добре, как се прави профилактика на вилка???
Вече всички въпроси ще ги задавм тук,защото всички са тъпи.
PRObably1 написа:гълта ли..
r0bz0mbie написа:Малко съм нахален.... хихи трябва ми средно за курбелите
Burned написа:@lusi5001, спамер такъв, кога ще осъзнаеш, че трябва да си строшиш клавиатурата?
Това момче ме отчая от животаlusi5001 написа:Боже боже боже вече има 100 теми в които е обсъдено това ...
Взимаш 1 кросс от метро или 1 ултра ... като не обичаш да четеш...
PRObably1 написа:http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2330/4666487512999932931301934851hKS9tUxKfod8wLWmmoO0.BMP
elzi4ka13 написа:Гледам в архива, че сте обсъждали инструментите и, че е по-добре да се взимат отделни.. Аз съм си харесла http://screambikes.eu/bg/instrumenti/52 ... tb-7c.html , но са мулти. Та ако отделно е по-хубаво, то кои са най-важните инструменти, които трябва да взема?
Благодаря предварително!
bio написа:elzi4ka13 написа:Гледам в архива, че сте обсъждали инструментите и, че е по-добре да се взимат отделни.. Аз съм си харесла http://screambikes.eu/bg/instrumenti/52 ... tb-7c.html , но са мулти. Та ако отделно е по-хубаво, то кои са най-важните инструменти, които трябва да взема?
Благодаря предварително!
значи такива мултифункционални инструменти са много полезни, когато си в движение .... за домашно ползване аз лично предпочитам отделните инструменти. така че първо кажи за какво ти трябват инстурменти.
второ ... разгледай си колелото и виж какви инструменти ще са ти необходими, за да всички сглобки, крепежи и прочие ... веригата ти има ли "магическо" powerlink звено (за бързо разглобяване). ако нямаш такова звено не е лошо да потърсиш мултиинструмент с машинка. при много от "модерните" велосипеди може да минеш и с нещо подобно. казвам "да минеш", защото винаги има варианти .... дори и на най-скъпият мултифункционален инструмент да му липсва това, което ти е необходимо в случая.
аз лично ползвам този инструмент, макар да исках друг .... но съм си доволен от него, сега като се замисля нямаше да е лошо ако имах и инструмент за верига ама ... живи и здрави.
разгледай и другите марки sigma sport,lezyne и crankbrothers или topeak (online). тук може да прочетеш разни мнения ... за инструменти (има и мулти и сингъл)
успех в избора.
elzi4ka13 написа:Май няма "магическо звено". Ще ми трябва 10 мм гайчов ключ и изглежда инструмент за веригата. И "обикновенните" инструменти.
did написа:elzi4ka13 написа: . . .
Защо просто не се обадиш на хората от С.К.А. или "Нашата група". Те ще те оправят.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта