Burned написа:Пунежи ма е одарилу уигуфренскуту пувидений - в какву се привраща България?
В повръщано ..

Burned написа:Пунежи ма е одарилу уигуфренскуту пувидений - в какву се привраща България?
BurNiNg_IcE написа:Kaчих си 6GB музика на телефона (Nokia X6), пък глупавия телефон ми отваря 3/4 от нея...идеи как да отвори цялата музика?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
SeSSion написа:В коя папка ги качи?
Ozzie написа:всичко ли е *.mp3?
dimochito написа:@BurNiNg_IcE: С вградения плеър ли си? Пробвал ли си с някой друг плеър?
azze написа:Мултимедиен плеър -> Списъци с песни - >Създай списък с песни
Поне така е при моята Х3-ка.
SeSSion написа:....
BurNiNg_IcE написа:azze написа:Мултимедиен плеър -> Списъци с песни - >Създай списък с песни
Дам мерси, но ми изписва 1 гоооооооооолям списък с песни, а аз съм ги качил по папки в телефона в смисъл, мога ли да аддна цяла папка в пейлиста като на SE, или трябва 1 по 1...![]()
azze написа:BurNiNg_IcE написа:azze написа:Мултимедиен плеър -> Списъци с песни - >Създай списък с песни
Дам мерси, но ми изписва 1 гоооооооооолям списък с песни, а аз съм ги качил по папки в телефона в смисъл, мога ли да аддна цяла папка в пейлиста като на SE, или трябва 1 по 1...![]()
Можеш да добавиш всички песни от даден изпълнител или жанр към списъка.Поне така е при мен.
WhiteBeasT написа:Къде във Сайта на Fox трябва да видя колко да си напомпам шока за моите кила
Marsianec написа:asdsadsa
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Marsianec написа:asdsadsa
Marsianec, понеже много хора се питат, ще ни просветлиш ли - има ли живот на Марс ?![]()
natalito написа:А ти не знаеш ли? Да не си самозванец някакъв
WhiteBeasT написа:Къде във Сайта на Fox трябва да видя колко да си напомпам шока за моите кила
dragon233 написа:Защо пръскат точка бяла или синя боя върху болтовете?
Gasolin написа:locktide
did написа:Gasolin написа:locktide
заключена вълна?![]()
Да не си имал предвид loctite?
did написа:Gasolin написа:locktide
заключена вълна?![]()
Да не си имал предвид loctite?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта