25thframe написа:azsa-bachinito написа:а ти изглеждаше страшно
PtD, от толкова стоене до късно, гледай в какво си се превърнал, хората вече ги е страх да те поздравят.![]()
NWD написа:Днес карах в квартала и се забих в една кола. Катастрофата беше лека а и имах късмет,че нося ризница.
NWD написа:Днес карах в квартала и се забих в една кола. Катастрофата беше лека а и имах късмет,че нося ризница
Гадното беше че ме видяха ченгета и щяха да ме водят в 6-то, но се измъкнах хем от тях хем от сериозна контузия. Явно вече трябва да се ограничавам от към скорост, щото с тази ненормалщина дето я върша по кварталните улици явно си има последствия
![]()
BurNiNg_IcE написа:УЖАСНО Е!
quinnie96 написа:това лято го раздаваха безплатно готини момичета![]()
25thframe написа:...
NWD написа:quinnie96 написа:това лято го раздаваха безплатно готини момичета![]()
Няма ли да спре да вали
![]()
azze написа:Аз чакам студа,за да покарам на сняг,а вие се оплаквате,че ще е 6.Обличате се топло и сте готови.Пък и от понеделник пак става топло.Декември е,трябва да е студено,да има сняг.
evgeni_vd написа:Ще спре.Гледах валежите в сайта на BTV и сприа да вали в Неделя сутринта в 5
azze написа:Аз чакам студа,за да покарам на сняг,а вие се оплаквате,че ще е 6.Обличате се топло и сте готови.Пък и от понеделник пак става топло.Декември е,трябва да е студено,да има сняг.
azze написа:Чак 15 не,но над 10.Аз искам поне 0.Ами нищо.Утре ще се примиря с малкото сняг на Витоша.
hitar_potar написа:Баси че брутален Трек Сешън 77 се получи тука в Русееее.....![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта