А аз даже си мислех че съм оригинален ^^Alpina написа:Хм, значи не само аз се сетих за една от най-яките анимации - "Courage the cowardly dog"![]()
А аз даже си мислех че съм оригинален ^^Alpina написа:Хм, значи не само аз се сетих за една от най-яките анимации - "Courage the cowardly dog"![]()
ОК. Опитвам. "Какъв е дарт Жеков с неговите пророчества?" Уфф.. пак ми избяга думата де*а...agent_Jekov написа:Опитай с "банален"...
SpoileR написа:Едно любимо от Перпендикулярната:
"От тук вече е само надолу нали?"
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
hrissim написа:bikerider написа:Иди във форума по туризъм и ги питай какво ще ти препоръчат за 1400 ЛЕВА.
![]()
Там съм всеизвестен - мене ме интересува какво ТИ имаше в предвид...
dimochito написа:Някой беше питал за песничката преди ...пфф ... доста времеТа името е SebastiAn - H.A.L.
dEcLiNe написа:dimochito написа:Някой беше питал за песничката преди ...пфф ... доста времеТа името е SebastiAn - H.A.L.
отрки Америка ама я сега я намери за теглене!
аз се сдобих с песничката преди време благодарение на @voiso, евалата пич!![]()
![]()
![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:Ама друго си е истинско .mp3 качество
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Търся тринога за камера JVC Everio - по често я използувам за статични снимки- изискванията ми са - височина 1 до 1,1 м , компактна , да влиза в джобовете на състезателна фланелка за шосен велосипед. Цена , приемлива като за велосипедист
Май не те разбрах - хем да е висок метър и нещо, хем да се побира в джоба на фланелка? Нещо тип looney tunes ли си търсиш?
Daniel Panev написа:... Като ми напишеш така Дани и тънката струна в мен трепва
dEcLiNe написа:Абе я кажете някоя хубава пицария дето прави и доставки по домовете, че напоследък се навъдиха некви боклуци дето не се ядат!![]()
BurNiNg_IcE написа:dEcLiNe написа:Абе я кажете някоя хубава пицария дето прави и доставки по домовете, че напоследък се навъдиха некви боклуци дето не се ядат!![]()
АЗ! Днес в Борис(оня с Ontario-то) преядохме!![]()
Antares написа:Аааарееее... поемам към Каварна. И към Dimmu Borgir ;]
Фори написа:А склонен ли си да пазаруваш от Европа
azzmaster написа:Човека който ще го кара е шисок около 165 см...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта