did написа:Daniel Panev написа:Antares написа: кучето на Шрьодинген.
Шрьодингер (Schrödinger), може би?
Котка, може би. Нещо като аватара на The Animal... или на kotka12

did написа:Daniel Panev написа:Antares написа: кучето на Шрьодинген.
Шрьодингер (Schrödinger), може би?
Котка, може би. Нещо като аватара на The Animal... или на kotka12
moonlight написа:Аз пък за пореден път се убеждавам, че мъжете не са човешки същества, а недоеволюирали маймуни със забавено развитие и силно ограничен емоционален капацитет, чието житие и битие се върти около спаружения, гърчав израстък, провесен като безжизнен дъждовен червей на рибарска кукичка между обилно космясалите им бутовеИ най-тъжното в цялата история не е тази жалка, маймуноподобна форма на съществуване, лишена от капацитет за развитие, а гордостта и задоволството, които я съпътстват.
moonlight написа:Престанете да ми обсъждате аватарите, вече е банално.
moonlight написа:нито някога съм имала, нито имам претенции да бъда "сладка девойка" или каквото и да било друго. Но не се срамувам да си покажа лицето, ако ще то да е и най-грозното на света.
hitar_potar написа:ааа, нищо ти нямаше бе. на мен си ми харесваше, ама спомена избледня вече. я пак сложи своя снимка за аватар - да дразниш дечурлигата.
moonlight написа:
Снимката е моя просто е по-стара, от периода когато бях с кестенява коса.
moonlight написа:hitar_potar написа:ааа, нищо ти нямаше бе. на мен си ми харесваше, ама спомена избледня вече. я пак сложи своя снимка за аватар - да дразниш дечурлигата.
Снимката е моя просто е по-стара, от периода когато бях с кестенява коса.
hitar_potar написа:не че и руса бих те върнал принципно де.
moonlight написа:...........................................................................................................................
Crimson написа:П.С.
Мед ми капе как ви рани![]()
![]()
![]()
moonlight написа:Аз пък за пореден път се убеждавам, че мъжете не са човешки същества, а недоеволюирали маймуни със забавено развитие и силно ограничен емоционален капацитет, чието житие и битие се върти около спаружения, гърчав израстък, провесен като безжизнен дъждовен червей на рибарска кукичка между обилно космясалите им бутовеИ най-тъжното в цялата история не е тази жалка, маймуноподобна форма на съществуване, лишена от капацитет за развитие, а гордостта и задоволството, които я съпътстват.
Разбира се всички тук са изключения, не са "такива", а генерализирането е признак на интелектуален мързел.
Crimson написа:moonlight написа:...........................................................................................................................
Леле, наистина има сила в теб. Удобрявам, и харесвам![]()
П.С.
Мед ми капе как ви рани![]()
![]()
![]()
TheAnimal написа:Ти лесбийка ли си?
hitar_potar написа:и при мен са ебати филмите - девойката скъса преди време с мен, преди няколко дни ми се нахвърли таман няколко пъти, последните два дни пак хуя - все едно съм някъв далечен приятел...![]()
![]()
![]()
тва е то жената - не знае кво иска... или поне някои от тях.
PtD написа::D
Има време, ще свикнете с тези номерца
cvb написа:PtD написа::D
трябва ми модератор за фетишиски форум-сурова господарка
![]()
при интерес откликни
ICEonFIRE написа:cvb написа:PtD написа::D
трябва ми модератор за фетишиски форум-сурова господарка
![]()
при интерес откликни
Няма две мнения! @moonlight е твоя човек
KiD_WiTh_GuN написа:Ще рече точно, че неще да се ебе с тоз и оня ами просто иска да е сама. Ний пак се виждаме просто без целувки, секс и такива работи. А момичето, момичето познавам я като петте си пръста и не ми увърта.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта