Не си ми виждал колежките, затова така говориш (50+, мазни и дебели интригантки)PtD написа:ico 1 написа:Тази година се отказах от коледния банкет. Мразя банкети. Не ми се празнува.
A в женски род обичаш ли ги
ico 1 написа:Не си ми виждал колежките, затова така говориш (50+, мазни и дебели интригантки)PtD написа:ico 1 написа:Тази година се отказах от коледния банкет. Мразя банкети. Не ми се празнува.
ico 1 написа:Не си ми виждал колежките, затова така говориш (50+, мазни и дебели интригантки)PtD написа:ico 1 написа:Тази година се отказах от коледния банкет. Мразя банкети. Не ми се празнува.
dEcLiNe написа:Абе как да пренеса 5гб файл с 4 гб флашка?
hitar_potter написа:WinRAR. Ако не го компресира достатъчно, има опция за правене на архиви в томове - разделени на две части. Така местиш файла на два пъти и после разархивираш томовете.
dEcLiNe написа:hitar_potter написа:WinRAR. Ако не го компресира достатъчно, има опция за правене на архиви в томове - разделени на две части. Така местиш файла на два пъти и после разархивираш томовете.
Самият RAR е 5 гб.Вътре има още по-голямо iso.
25thframe написа:PtD гледайки подписа ти, в съзнанието ми веднага изникна това, но преди малко разбрах, че става дума за друга ( оригиналната ) песен. Невежа работа.
Като изключим, че отваря всички познати на човечеството архиви, че компресира по-добре от винрар, че е безплатен, да, нещо не кефи. Трябва ръчно да му задаваш да отваря архивите със 7zfm.exe. И ти добавя едно досадно контекстно меню 7zip. Абе гаден архив, да.hitar_potter написа:7zip не ме кефи, нещо.. Сигурно също върши рабора
Antares написа:Като изключим, че отваря всички познати на човечеството архиви, че компресира по-добре от винрар, че е безплатен, да, нещо не кефи. Трябва ръчно да му задаваш да отваря архивите със 7zfm.exe. И ти добавя едно досадно контекстно меню 7zip. Абе гаден архив, да.hitar_potter написа:7zip не ме кефи, нещо.. Сигурно също върши рабора
mil4o3 написа:Избра тоя ram frпред Specialized Big Hit
.
exiteyes написа:mil4o3 ба човек ти пък що спориш със него RAM си е RAM.
SeSSion написа:Сам Хил как са го прецакали с т'ва Демо. Сигурно в момента е "саднат".
SeSSion написа:Това беше ирония във връзка с горния пост.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта