Admin написа:Второ, PRobably, ти сам намеси родителите си и ти сам определи какво да знаем за тях. Както сред нас има хора, които слушат чалга и други, които я ненавиждаме, така и сред родителите ни има такива, които слушат сръбско и други, които не. Оттам нататък всеки има право да си избира критериите, по които да си формира мнение за околните. Само да ти кажа във връзка с малко наивните доводи, които изтъкваш - висшето образование в България отдавна не е критерий за умствен багаж, особено в последните години, същото се отнася и за отличните оценки в училище. Което не значи, че отричам възможността да има умни, интелигентни, кадърни хора, които да слушат чалга - дори имам такива приятели. Само че спорове от този тип са излишни, а и малкият процент на такива хора няма как да промени общото отношение на чалгомразците, което съвсем логично е насочено към обобщения образ на чалга-консуматорите.
Тук аз съм си виновен признавам.Опитах се дам пример с едно,а то излезе съвсем друго...Сега ме е яд,че го казах,никой не ме разбра.Намесих родителите си,защото за мен те са свестните хора,но ги намесих по лош начин и сгреших,съжелявам.Това е последния ми пост свързан с тази тема.Ясно е,че винаги ще има чалгомразци,това не ми пречи стига негативните мнения и надменното държание към ''чалгарите'' да се сведе до минимум поне в този форум.

Както ние не плюем това което вие слушате,така и вие не плюйте това което ние слушаме и всички ще са доволни.Аз ще си мисля,че вие сте сдухани интелектуалци,а вие ще си мислите,че аз съм тъп селян.

"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."