мисля че го знам тва момче е един колега от ВСУ минава от там с червен климбер. и аз минавам там със синьо-зелен Drag Ontario Probobeca написа:почти всеки ден виждам един с червен Drag Climber.Пресича бул.Цар Борис 3 и продължава по бул.Овча Купел.
An Alien Hoopajupe написа:E чак пък поза просто така ми е удобно , а колената ми, не бях слизал от колелото целия ден нормално е . ...
An Alien Hoopajupe написа:@Reactor - Аз съм това, докато се прибирах от училище към парка за да покарам![]()
(толкова ме боляха колената от въртене , да беше спрял да ме потеглиш малко с колата)
An1MaL написа:Трябва да е Иво(sherpite), ако е бил с Монстър е бил той.
z1gZag написа:Днеска в 13:20 на кръговото в посока центъра видях НЕКЪФ с сив АМ с Тора , беше си сложил качулката и закачил 661 FULL BRAVO на раницата Къв си ти бе да те![]()
![]()
.
R.I.P написа:An1MaL написа:Трябва да е Иво(sherpite), ако е бил с Монстър е бил той.
Абе тили си Fox 40 а не монстър
Editor написа:Опа...Днес на отиване към дроповете на моста минах покрай
codename 47 -.
An Alien Hoopajupe написа:
Ако знаех че те боли нещо,направо щях да те закарам където кажеш![]()
шегувах се
dibo92 написа:Днес към 19.30 покрай мен и един приятел мина един пич със Scott YZ1 .Бяхме на изхода на Западен парк,на светофара,с колела.Да се обади!
SpoileR написа:ДНес около обяд, светлокож ДИМО 1 бе забелязан, на оранжев SPECIAILZED "ДИМО 8" около 4ти километър (кръговото).
Е*ати машината!!!! :
edit:
Опитах НЯКОЛКОКРАТНО да снимам, но автобуса беше толкова претъпкан, че не успях да си извадя телефона от джоба...
Trip-tfk написа:Днес на Централна гара видях виях четири човека.Единия беше с едно златисто колело(май беше драг,мека рамка).Аз бях вътре в чакалнята.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
codename47 написа:май видях Editorна Хладилника с още двама авери. Сигурно сте се качили нагоре с рейса в 4?
codename47 написа:лелее, затова караше малко на зиг-заг;). Ние отивахме към Росиньол-а да си търся панталони но най-евтините бяха 100лв и се отказах. Другото момче с вас беше сигурно Demo9-много яка машина. Аз ще пробвам с моята да повъртя малко нагоре в събота на "Черни Връх"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта