cvb написа:трябва ми модератор за фетишиски форум-сурова господарка
![]()
при интерес откликни
Суровите господарки за нула време ги опичам в чушкопека. Стават печени господарки, таман за кьопоолу

cvb написа:трябва ми модератор за фетишиски форум-сурова господарка
![]()
при интерес откликни
taurus13 написа:Леле в кви филми се вкарвате,пък си и вярвате. Тя накоя жена като почне да ви говори такива работи за почивки и пр., директно я пишете в миналото...е, освен ако това не ви харесва по някакъв мазохистично-перверзен начин....
Я момиче, я леляhitar_potar написа:абе кво ви е направило момичето бе,
hitar_potar написа:"дай да спрем да се виждаме за 2 месеца, щото взе да ми омръзваш и затова искам да се понаеба с тоз и оня - разнообразие да има. пък после ако се наситя и случайно се сетя за теб, може и да се видим."
Antares написа:Я момиче, я леля
moonlight написа:Аз пък за пореден път се убеждавам...
PtD написа:@moonlight, respect
PtD написа:Ти мене уважаваш ли ме
did написа:Успокой се бре! Нещата ще стават в бъдеще все по прости.
shaady написа::flamethr:![]()
![]()
(не се отнася за човека писал преди мен)
did написа:Успокой се бре! Нещата ще стават в бъдеще все по прости.
hitar_potar написа:did написа:Успокой се бре! Нещата ще стават в бъдеще все по прости.
напротив, нещата стават все по-сложни и по-сложни...![]()
hitar_potar написа:напротив, нещата стават все по-сложни и по-сложни...![]()
outfaced написа: После или се самоубиват или пишат романи и стихове
moonlight написа:Жените винаги пробват до къде могат да стигнат и какво могат да си позволят с някого.
moonlight написа:
Някой път човек наистина не знае какво иска в даден момент и няма лошо да го изчакаш някво време да си изясни нещата.
moonlight написа:Не искам да коментирам какво правя обикновено, че Антарес може да прочете и елементът на изненадата отиде ...
hitar_potar написа:абе след снощи чак не ми се говори. снощи станаха толкова сложни, че буквално експлоадираха накрая.голям майтап. чудя се и се мая, и не мога да намеря отговор. не че съм се затръшкал, по-скоро вече следя цялата работа като някъв сериал - интересно ми е кво ще е развитието и кво ще правят героите занапред.
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта