Ozzie написа:смених трансмисията (верига, плоча 32Т и задните венци) на текерлека
всичко е едно такова новичко и чистичко
gesh0898 написа:Купих си мега яките слушалки
taurus13 написа:_SoRa_ написа:Проверено е. Двама сме.
Честито!
Лека бременност и раждане и да ти е живо и здраво отрочето! И ти покрай него!_SoRa_ написа:Проверено е. Двама сме.
_SoRa_ написа:Проверено е. Двама сме.
PtD написа:Поздравленията не се ли пазеха за най-накрая, след като от 2 стане на 1+1... Уж да не е уроки. То затова се и пази в тайна до последно
_SoRa_ написа:Само да не се наложи и да го продам
TheAnimal написа:_SoRa_ Честито! Пожелавам ти лека бременност
_SoRa_ написа:Жалко, че се налага да вържа коня не знайно за колко време. Само да не се наложи и да го продам
PRobably написа:Със заден шок 216 и вилка 203 геометрията е по-подходяща за моя тип каране в момента челния е 64~65 и средното е 36см,повече от перфектно за мен.А да също така откакто карам боксер повече никога няма да си купя едноетажно...
П.П мислех да не му пускам тема,ама така като я гледам тая снимка и много хубаво изглежда и се чудя дали да не се изцвъкам и аз в радост за окото.
DEMON BOY 13 написа:PRobably написа:Със заден шок 216 и вилка 203 геометрията е по-подходяща за моя тип каране в момента челния е 64~65 и средното е 36см,повече от перфектно за мен.А да също така откакто карам боксер повече никога няма да си купя едноетажно...
П.П мислех да не му пускам тема,ама така като я гледам тая снимка и много хубаво изглежда и се чудя дали да не се изцвъкам и аз в радост за окото.
Как може толкова голям "ПРЕДЕН ШОК" да сложиш ?
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта