Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот hitar_potar » Пет Сеп 17, 2010 7:16 pm

ъъъ, извиняам се за недомлъвките. мне, никой не я наеба... слава богу. :rofl: цялата история е, че имахме уговорка да излезнем, излезнахме на кръчме с компания, после при местенето към дискотеката ми звъннаха и се наложи да изчезна от радара и от русе за има-няма 2-2,5 часа, без да се обадя на който и да било. то не бяха звънтенета, смс-и, дигане на крак на половината познати, които също да ме търсят, и накрая като се появих на хоризонта - един див скандал заради чистокръвна ревност. :boggled: и после още един див скандал, отново заради ревност, тоя път щото съм погледнал една от приятелките й с леко присвито очо, изпънато средно пръстче, и дива усмивка от ушо до ушо. :rofl: :crazy: и аз през цялото време се хиля на женската логика и шантаво мислене. а най-интересното е, че се водим разделени. :D :bowdown: та на мене цялата тая случка ми изглежда на "голям майтап"! :popcorn:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Пет Сеп 17, 2010 8:50 pm

Егати колко по-прости са нещата след 30-34 години.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот PtD » Пет Сеп 17, 2010 11:05 pm

taurus13 написа:Егати колко по-прости са нещата след 30-34 години.

Определено! :D :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот marsa » Съб Сеп 18, 2010 12:13 am

Кво прави животът с нас, що ли не бяхме се родили поне шимпанзета :)
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот moonlight » Съб Сеп 18, 2010 7:30 am

Да, преди 30 все още правят някви опити да те лъжат, че не им е само за йебанйето. След това вече дори не си правят труда :lol:
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот Daniel Panev » Съб Сеп 18, 2010 7:49 am

Само ми стана интересно ти в коя редичка се строяваш: при тия, дето още правят някакви опити или при ония, дето вече не си правят труда?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот moonlight » Съб Сеп 18, 2010 8:08 am

Аз ли? Аз вече тая игра не я играя, седя си на скамейката и гледам чуждия сеир. И спамя по форумите :)
Пък едно време бях най-големият идеалист ... Но наистина, супер искрено се радвам за всеки, който съумее и има късмета да бъде щастлив в любовта.
Аватар
moonlight

Мнениеот taurus13 » Съб Сеп 18, 2010 9:19 am

Баш върлия идеалист, не би трябвало да седи на скамейката и да се жалва, че светът не го разбира. Всъщност именно един такъв свят е благодатна почва за посяване на идеали - доказали са го много откачени хора. :D Ако всички бяха идеалисти, всеки вманиачено би се вторачил в своите и никой не би повярвал в чужди. За да повярва някой заедно с теб, трябва първо ти да си вярваш. И с любовта е малко така - тя е заразителна, като всякакви други идеи, а пък далеч не е така опасна, поради което хората лесно я приемат. Проблема е, че всеки се пази да не бъде пре..бан - не само щото ще се почуства кофти в личен план, ами защото напоследък е адски непопуляно сред обществото да си губещ.
В края на краищата да погледнем на любовната авантюра, като един вело-излет - в него, често има хубави спускания и гледки, но има и дъжд, кал, трънки,шипки и пр. "убавини". Ако вземеш да се притесняваш, как може да се изцапаш или намокриш, очевидно, никъде няма да отидеш и ще пропуснеш и много хубави моменти. И накрая, тя любовта също не е еднаква, постоянна и безкрайна - нещата около нас се променят постоянно. Аз гледам на живота, като на събиране на малинки в гората - ходиш, ходиш и ...я малинка....а тая беше много вкусна, я още една...хм..малко неузряла...я още цял напращял храст, как ми върви само :liplick: ...и в седващия момент свършват :crazy: - може да походиш известно време из храсталака и копривата, докато намериш други, а може и да седнеш на някой пън и да оплакваш нещастния си живот и мига в който си опитал тая пуста малинка :erm: , пък сега няма ли няма и няма никога да видя такава вкусна малинка, щото като си знам късмета явно съм попаднал на единствената в гората и тн. и тн.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот hitar_potar » Съб Сеп 18, 2010 10:15 am

taurus13 написа:...

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот fastera2 » Нед Сеп 19, 2010 2:11 am

ОооООо лЮбоФ,ЛюБоФ как безмилостно париш ме като варен картоФ...Язък,че като те обеля си все така наивно суроФ :D
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот hitar_potar » Нед Сеп 19, 2010 9:17 am

снощи девойката пак се направи на интересна, тръгнах си като пич без даже да я погледна и едно чао да й кажа, после се обажда по телефона да ми реве де съм, що съм, но нищичко не й разбрах и затова й набих червената слушалка, и откъртих толкова приятно, че чак съм горд със себе си. :D
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Нед Сеп 19, 2010 9:38 am

Аз ти казах, че с времето ще ти дойде акъла ;) :clap:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Нед Сеп 19, 2010 10:11 am

бе на мен още ми се иска да съм с нея, ма се уморих да й търпя чалъмите, та вече сериозно се оглеждам за нещо друго. не само на мен да ми е кеф, ами даже ми се иска тя да ме види със заместителката, че да й стане малко гадно. :evil: а ще й стане гадно, щото тя все още не знае кво иска - дали да е с мен, дали да не е, ко да прай, що да струва... затова и ми звънти постоянно. ама налазя ли нещо ново, много е възможно да не я погледна повече, и тя тогава ще откачи. :eyebrow: :crazy:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот skiman » Нед Сеп 19, 2010 12:46 pm

Верно, че имаше и такива неща едно време...забравил съм :nuts:
А сега кво...вечер ядем, лягаме-Тази нощ ще спим-нали? И се обръща кой на която срана фане. Посто и логично. :D
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Сеп 21, 2010 3:13 pm

skiman написа:Верно, че имаше и такива неща едно време...забравил съм :nuts:
А сега кво...вечер ядем, лягаме-Тази нощ ще спим-нали? И се обръща кой на която срана фане. Посто и логично. :D

:clap: :agree: :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 23, 2010 12:18 am

Големи сте оптимисти всички...Мен напоследък нещо ме е ударило "музата".Станал съм отвратителен-тази любов много променя хората...Как така може в един момент да се радваш на живота,а в следващия настроението да ти е като след падане...Да му се е невидяла и работата...Това упражнение никога не ми се е отдавало :bawling: :bawling: :bawling:
fastera2

Мнениеот PtD » Чет Сеп 23, 2010 12:22 am

fastera2 написа:Големи сте оптимисти всички...Мен напоследък нещо ме е ударило "музата".Станал съм отвратителен-тази любов много променя хората...Как така може в един момент да се радваш на живота,а в следващия настроението да ти е като след падане...Да му се е невидяла и работата...Това упражнение никога не ми се е отдавало :bawling: :bawling: :bawling:

Споко, няма неизлекувани случаи от тази болест :idea:
Аватар
PtD

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 23, 2010 12:29 am

Успокои ме :peace: ...Все си мисля,че на 2 метра под земята няма да имам никакви проблеми,но факта,че съм още млад и зелен все още ми дава капка оптимизъм....
fastera2

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 23, 2010 1:07 am

fastera2 написа:Успокои ме :peace: ...Все си мисля,че на 2 метра под земята няма да имам никакви проблеми,но факта,че съм още млад и зелен все още ми дава капка оптимизъм....

аз пък си мисля, че ако ме погребат на 2 метра под земята, от клаустрофобия ще полудея, ще вампирясам, и ще ходя да преследвам невинни девойки да им пия кръвчицата во веки веков. :D
аз пък се чувствам все по-добре и по-добре. девойката, с която се разделих - обажда се почти много редовно, също така се и виждаме, свикнах, че сме си само приятели (е, от време на време има някоя и друга закачка, но такава е компанията). като я хване алкохола малко, подлудява и почва да се държи предизвикателно с всички, не ми е много приятно, но всеки следващ път ме бърка по-малко и по-малко. обърнал съм взор към нови хоризонти - единия хоризонт е пак чернокос и е с 9 годинки по-млад от майка ми, ама е ебаси... :bowdown: :hearts: другия е перхидролено рус и от скоро с брутална татуировка, започваща от над хълбока и завършваща някъде близо до срамотиите. там играта е по-трудна, щото не я познавам, но имам двоен агент в лагера й. :evil: та той е обещал, че ще опече раутътъ, ако му издебна вилка от ибей. :rofl:
другото хубаво - лиготията започна отново здраво да ме пере, което е хубаво - пак взех да ставам оня весел шемет, за който всички ми натякват и ме юркат да го изкарвам на показ... :crazy: а да, щях да забравя - ако бившата ми се пусне по тъч-линията, няма да й се дърпам я. ама няма се дърпам 100% от несериозното. за сериозно - не знам на кво мнение съм. може би да, може би не. но тоя вариант е толкова вероятен, колкото пешо (Antares) да изприпка до софия с изплезен език и доволно джафкащ, заради кака ви Муунлайт. :popcorn:
мама му, ебати поста стана. споменах ли, че ме тресе яко лиготията? :rofl: бтв, довършвам си дипломната работа. хаха още не съм я предал, а вече утре (разбирай петък) съм на защита. ава както се очертава, работата е наполовина опечена. :lol:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот skiman » Чет Сеп 23, 2010 8:18 am

hitar_potar написа:.. единия хоризонт е пак чернокос и е с 9 годинки по-млад от майка ми, ама е ебаси...

Това по-скоро като за мен бре.:nuts:
И от цялата работа излиза, че в съвременният тинейджърски свят една девойка се търгува с/у вилка от ибей....на къде отива света. :xx(:
Ще държа щерката изкъсо. :erm:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот PtD » Чет Сеп 23, 2010 10:45 am

Eee. Все пак вилката (пък била тя и РохШох) е къде-къде по-надеждна и предвидима от която и да е жена => би трябвало да се цени и почита повече :love:
Аватар
PtD

Мнениеот skiman » Чет Сеп 23, 2010 10:58 am

Вилкееее, обичам тааа..... :love:
Аватар
skiman

Мнениеот TheAnimal » Чет Сеп 23, 2010 11:24 am

skiman написа:Вилкееее, обичам тааа..... :love:

Явно по-силно от мъжката любов между двама щекари нема :love:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6583
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот skiman » Чет Сеп 23, 2010 11:32 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: туше :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
skiman

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 23, 2010 7:25 pm

skiman написа:
hitar_potar написа:.. единия хоризонт е пак чернокос и е с 9 годинки по-млад от майка ми, ама е ебаси...

Това по-скоро като за мен бре.:nuts:
И от цялата работа излиза, че в съвременният тинейджърски свят една девойка се търгува с/у вилка от ибей....на къде отива света. :xx(:
Ще държа щерката изкъсо. :erm:

чакай, аз не съм тинейджър - вчера чукнах 24. :evil: майката е на 44. сам смятай на колко е хоризонта. :evil:
колкото до вилката - то няма как да противодействаш на подмолните действия на няколко диви пройдохи като нас. стискаш зъби и толкоз! :rofl:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот TheAnimal » Чет Сеп 23, 2010 7:44 pm

hitar_potar написа:чакай, аз не съм тинейджър - вчера чукнах 24. :evil: майката е на 44. сам смятай на колко е хоризонта. :evil:

хо хо хо, ти си бил свежа плът :eyebrow:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 23, 2010 9:21 pm

Днес съм по-добре от вчера.Поне днес не се карахме с приятелката.Мина добре.Даже много добре.Да не кажа перфектно.Пожелавам си да няма повече скандали.....

П.П hitar_potar Предлагам да ти бъде даден статус във форума "самотен playboy издирва мацки всякакви" :D
fastera2

Мнениеот taurus13 » Чет Сеп 23, 2010 10:48 pm

fastera2 написа:Днес съм по-добре от вчера.Поне днес не се карахме с приятелката.Мина добре.Даже много добре.Да не кажа перфектно.Пожелавам си да няма повече скандали.....

Надай се...където е текло пак ще тече...! А за какво се карате?
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот moonlight » Чет Сеп 23, 2010 11:05 pm

hitar_potar написа: другия е перхидролено рус и от скоро с брутална татуировка, започваща от над хълбока и завършваща някъде близо до срамотиите

Бейбе аз имам секси татус на плешката - русалка, отдолу Хасан '02 (задраскано), и отдолу Ахмед написано в сърчице. Ще ми клипнеш ли? :lol:
Аватар
moonlight

Мнениеот Antares » Чет Сеп 23, 2010 11:15 pm

Щом нямаш котва - за никакъв *ур не ставаш!

Редакция:
ще взема да стана ЕМО накрая :D
Стани Спиро! Или Стамат!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла