taurus13 написа:Егати колко по-прости са нещата след 30-34 години.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
skiman написа:Верно, че имаше и такива неща едно време...забравил съм![]()
А сега кво...вечер ядем, лягаме-Тази нощ ще спим-нали? И се обръща кой на която срана фане. Посто и логично.
fastera2 написа:Големи сте оптимисти всички...Мен напоследък нещо ме е ударило "музата".Станал съм отвратителен-тази любов много променя хората...Как така може в един момент да се радваш на живота,а в следващия настроението да ти е като след падане...Да му се е невидяла и работата...Това упражнение никога не ми се е отдавало![]()
![]()
fastera2 написа:Успокои ме...Все си мисля,че на 2 метра под земята няма да имам никакви проблеми,но факта,че съм още млад и зелен все още ми дава капка оптимизъм....
hitar_potar написа:.. единия хоризонт е пак чернокос и е с 9 годинки по-млад от майка ми, ама е ебаси...
skiman написа:Вилкееее, обичам тааа.....
skiman написа:hitar_potar написа:.. единия хоризонт е пак чернокос и е с 9 годинки по-млад от майка ми, ама е ебаси...
Това по-скоро като за мен бре.![]()
И от цялата работа излиза, че в съвременният тинейджърски свят една девойка се търгува с/у вилка от ибей....на къде отива света.![]()
Ще държа щерката изкъсо.
hitar_potar написа:чакай, аз не съм тинейджър - вчера чукнах 24.майката е на 44. сам смятай на колко е хоризонта.
![]()
fastera2 написа:Днес съм по-добре от вчера.Поне днес не се карахме с приятелката.Мина добре.Даже много добре.Да не кажа перфектно.Пожелавам си да няма повече скандали.....
hitar_potar написа: другия е перхидролено рус и от скоро с брутална татуировка, започваща от над хълбока и завършваща някъде близо до срамотиите
Стани Спиро! Или Стамат!ще взема да стана ЕМО накрая
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта