dandumtb написа:Защо немога да пиша мнения в ,,Веломеханик,, ?![]()
![]()
dandumtb написа:Защо немога да пиша мнения в ,,Веломеханик,, ?![]()
![]()
mntcrazydh написа:Някой да ми препоръча средно движение на шлици, 83мм и да е сходно с курбели Truvativ Isoflow.![]()
Търсих къде ли не... -Нищо.
ChildrenOfChaos написа:IsoFlow не бяха ли на Power Spline?
mntcrazydh написа:Да Power Spline е средното което върви към курбелите, ако това имаше на предвид. Но никъде не го намерих в размер 83мм.
shaady написа:mntcrazydh написа:Да Power Spline е средното което върви към курбелите, ако това имаше на предвид. Но никъде не го намерих в размер 83мм.
В 83мм вариант силно ме съмнява да намериш, то дори и 73мм такова средно се намира ужасно трудно, най-често са в 68мм-ов вариант.
mntcrazydh написа:Знам, точно заради това писах тук, защото може някой да се е сблъсквал с този проблем и да го е разрешил по някакъв начин и да сподели как.
shaady написа:Точно същия проблем имах с RAM DHX, курбела опираше в рамката.
Реших проблема с нови курбели и средно, които стават и на 73мм рамка
vvvaaal написа:...защото смятам да го натоваря малко...
Ozzie написа:vvvaaal написа:...защото смятам да го натоваря малко...
А после той как ще те "натовари"...
naskoj написа:марката Shimano ( тази която произвежда компоненти за колелета ) една и съща ли е с тази която прави разни работи за риболов .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
питам щото все като мина покрай риболовен магазин виждам надпис Shimano
naskoj написа:марката Shimano ( тази която произвежда компоненти за колелета ) една и съща ли е с тази която прави разни работи за риболов
r1nftw написа:Отново тъп въпрос.Имам някакви пари колкото за задна команда 8-ца.Ама гледам на пазара излязла оферта за обтегач Shimano deore LX. viewtopic.php?f=19&t=98180 Сега съм с Acera(не е разбита, ама дрънка).Таа вие какво бихте избрали?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта