veskoz написа:Курмило, педали... верига...
Нарочно ли е направена грешката, с цел присмех? :dontknow:
FEAR написа:Колелото е много хубаво , в момента в Байк Центъра го продават за 600 лева с джуси1 отпред.
WTF is that Juicy?!?!?!

veskoz написа:Курмило, педали... верига...
FEAR написа:Колелото е много хубаво , в момента в Байк Центъра го продават за 600 лева с джуси1 отпред.

eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
Есента - ясно, продавай и зимата, че ми писна от студ и сняг! Останалите грешки са без коментар.Продавам.. есеннта блузка с дълаг ракаф.. блузката е като нова.... нее носена почти 3-4 пъти да е обличана.
Fanatico, преди да си коригира 3 пъти поста, написа:... не виждам нищо нередно!
----------------------------------------
Последна промяна Fanatico на 14 Фев 2010 21:53, променена общо 3 пъти
did написа:Кормуло!
mil4o3 написа:Впрочем си праф (Fanatico) ,но много се дразня на такива изцепки на нови потребители.
mil4o3 написа:не си праф (azze) има при Нахи в дрвеница даже мисля ,че бяха два броя .Афтора на темата ако иска да ми драсне едно ЛС да му обесня къде точно се намира Нахи
Gushtera32 написа:Aбе така ли иначе реших да карам стриит , тъи като в момента имам Климбер и получих няколко съвета да му взема ДАРТМООР стриит части и постепенно да си го сглобя като започна от рамка вилка и заден курбел !![]()
![]()
azze написа:" DRAG CLIMBER модел 2008 арменско зелен"
Не знам дали е за тази тема.
Белек и белег също са различни неща.heiselfa написа:Crash и белек са напълно различни неща.В Crash темата казваш как си паднал а тука последствията от падането, но ако админа прецени може да я махне няма да споря.
krossers1 написа:Здобих се с тези:
daf4ov написа:На велик ден ще се видим
skullcollector написа:абе някои ще ме светне ли кога беше следваштия кръг ?
Здравеи те продавам RAM ht 2 цял за информаци skype:miki7oy_ram

...карам основно DH но не обичам много сокове обичам много сложни патеки

Прецтайш ли си!? Егати пръцтавлениетоcichlidi написа:прецтава

детцката градина
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта