did написа:hitar_potter написа:daf4ov написа:особенно
ма ти си бил много особенен човек..
Той си има пророци!
daf4ov написа:did написа:hitar_potter написа:daf4ov написа:особенно
Той си има пророци!
Проблем ли има?
Защото?did написа:Намерете си геймърски форум и... разкарайте се от тая тема!.
Antares написа:Защото?did написа:Намерете си геймърски форум и... разкарайте се от тая тема!.
Това, че се пише за игри някакъв друг вид спам ли е? Или вече трябва да се съобразяваме с теб кой спам е допустим и кой не?
s1m3on написа:Айде кажете сега кой какво закусва, за мен е закуска
veskoz написа:То бива спам...
daf4ov написа:did написа:hitar_potter написа:daf4ov написа:особенно
Той си има пророци!
Проблем ли има?
BurNiNg_IcE написа:Няма ли някой да успокои s1m3on, да не спами във всяка 2ра тема?
Alpina написа:Причината е, че рева срещу нещо, рева... то не бяха драми, не бяха чудесии... а сега върши същите неща, срещу които се тръшкаше...
biker_bg написа:След като честитих рождения ден на (вело 2009) получих минус?не ,че ми е за минуса просто ми стана чудно.
п.п Някой да не си е помислил ,че честитя рождения ден на пацо.
joker_brand написа:bluskanie написа:Изобщо не е за тази тема, но...
http://www.youtube.com/watch?v=aH3vUM3h ... r_embedded
До шия !
BurNiNg_IcE написа:Едит: Е недейте така де...нали целенасочени иниациативи нетрябвало да има....![]()
PtD написа:BurNiNg_IcE написа:Едит: Е недейте така де...нали целенасочени иниациативи нетрябвало да има....![]()
A, значи във форума пишеш едно, а във фейсбук - друго. Жалък си.
biker_bg написа:След като честитих рождения ден на (вело 2009) получих минус?не ,че ми е за минуса просто ми стана чудно.
п.п Някой да не си е помислил ,че честитя рождения ден на пацо.
PtD написа:BurNiNg_IcE написа:Едит: Е недейте така де...нали целенасочени иниациативи нетрябвало да има....![]()
stoichkov написа:Подкрепям с 3 ръце![]()
BurNiNg_IcE написа:PtD написа:BurNiNg_IcE написа:Едит: Е недейте така де...нали целенасочени иниациативи нетрябвало да има....![]()
Toва е приятел от даскало, а това че ти не схващаш бъзика с него е друг въпрос...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта