spruld0g написа:prokalnatiq написа:lorda1 написа:Според теб как се пише??
Лека ношт.
АХАХАХА ноштНОЩ бе рофляци
Братле аватара ти цепи мрака

spruld0g написа:prokalnatiq написа:lorda1 написа:Според теб как се пише??
Лека ношт.
stoichkov написа:spruld0g написа:prokalnatiq написа:lorda1 написа:Според теб как се пише??
Лека ношт.
Братле аватара ти цепи мрака![]()
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
prokalnatiq написа:32 или 64 бита. Един приятел ми каза, че на 32 бита му вървяло много по-добре всичко, изобщо каква е разликата. И един друг въпрос, без да исках започнах да трия една папка с музика ......
RAM-FR написа:Ако ГО забели нема проблем, проблема е ако ГИ забелиШ. Въпреки че то ми се е дояло житце така че проблема ще си е само твой, ние ще се радваме
Alpina написа:
TheAnimal, след тази терапия, ако на изхода започне да излиза синя течност - това значи ли, че изхвърлям радиацията?
TheAnimal написа:@ biker_bg пиленце, на 16 години си. Остави си тялото да ти се развие по нормален път, пък тогава се тъпчи с тая гняс.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
TheAnimal написа:Грешно заключение вадиш! До сега, за две неща съм те сдавила , но е с цел да ти влея акъл в подрастващата главица. Са, ако не поддаваш, твой проблем.
biker_bg написа:TheAnimal написа:Грешно заключение вадиш! До сега, за две неща съм те сдавила , но е с цел да ти влея акъл в подрастващата главица. Са, ако не поддаваш, твой проблем.
Знам си аз ,че няма лоши чувства тука!
exiteyes написа:Обединява ни писането и споделянето на мозък
PtD написа:exiteyes написа:Обединява ни писането и споделянето на мозък
Абе, за да споделиш нещо, не трябва ли първо да го притежаваш?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта