Ако говорим за право хоро и бяла роза днес ги учихме в час по български език, класната ни нещо се върна 15г назад в живота и се развихри, че както е на 34години в момента..
Univer welo написа:След всичко по-горе прочетено и аз стигнах до извода , че радиация има и удря здраво в главите. Взех мерки - ако видите в трамвая субект с фул фейс и завит в бял чаршаф - аз съм. Правилно ли действам срещу радиацията?? Моля Ви отговорете ми!![]()
Alpina написа:И нали знаете как се държи оръжие по време на атомен взрив?
TheAnimal написа:Аааа, аз лапите си с под 18 годишни не цапам !!!
Но мине ли границата...
daf4ov написа:Взема ти се обадя,сега като стана пълнолетен
biker_bg написа:Alpina написа:И нали знаете как се държи оръжие по време на атомен взрив?
Как?
Alpina написа:biker_bg написа:Alpina написа:И нали знаете как се държи оръжие по време на атомен взрив?
Как?
С протегната на страни ръка... че се развиват доста високи температури и да не ти капе по обувките....
TheAnimal написа:daf4ov написа:Взема ти се обадя,сега като стана пълнолетен
Агънце - багънце, я ела при кака
Alpina написа:И нали знаете как се държи оръжие по време на атомен взрив?
skiman написа:Животно-На предната страница написа колосална глупост за протеините...ама не ми се спори сега
EccentricMOTION написа:
бирата в 1314 ще е от мен
TheAnimal написа:Ще ходиме да качваме връх Любаш, в надявам се лоши метерологични условия. Ако утре до 18 ч не се мерна звънкайте на псс
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
stoichkov написа:Здрасти, здрасти ще се напием вече с тази бира![]()
SeSSion написа:stoichkov написа:Здрасти, здрасти ще се напием вече с тази бира![]()
С бирата се изтрезнява, не се напива.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта