stoichkov написа:А сетих се него познавам, не е от моя клас
spruld0g написа:stoichkov написа:А сетих се него познавам, не е от моя клас
daf4ov написа:Васко,нали ти бях казал че ще го пусна за продаване това колело.Еее направих го!
Gasolin написа:Аве, на някой да му се губи скайпа? Не ще да ме логне нещо...
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Прибрах се за ваканцията във Видин и реших да отида до магазина за колела и какво да видя-новите модели Крос са с по-ниски цени от тези в централния им магазин в София и то не само с 20-тина лева.1 оптегач shimano acera пък е 25лв.Колче ЗУУМ е 5лв абе много по-евтино от в София....Вече има главини за диск задни на шлиц марка Joy tech (преди бяха на резба) с цена 20лв, в една обява пишеше, че са 60лв.Предна главина jottech пък е 8лв...абе без пари направо.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
boriss13 написа:Фифи?
boriss13 написа:Льольо?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
PRObably1 написа:Не исках да пускам нова тема и реших да попитам тук.Роторите Shimano SM-RT 76 ще са подходящи ли на спирачки avid bb5 и gatorbrake,роторите за момента ще са 180мм
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта