did написа:Някой някога някъде да е споменавал, че ще има Mini DH в Пловдив, та питате?
did написа::dontknow:
Проблем не виждам откъде може да се появи. Щом ще си със сликове, пък ако можеш и да заключиш вилката (а ако си с мекица - и шока) ще е на практика същото като с шосейка, ако не и по-добре.
Преди време имахме спор тук, дали жироскопичният ефект (въртенето на колелата) е основен виновник за равновесието по време на каране или скоростта и нейното компенсиране с кормилото са по-важни. Такъв уред дава еднозначен отговор на тази дилема, само дето никога не съм пипвал подобно нещо. Тук нямаш и право на накланяне, щото реално все напред караш, а при липса на скорост накланянето не помага за баланса... Във всеки случай, връз тези ролки равновесие ще се пази МНОГО по-трудно, отколкото при истинско движение!
dandumtb написа:Интересува ме колко е широка Mavic ex721 32h silver шината ?
Ozzie написа:На сайта на MAVIC нищо ли не пише? Изображение
s1m3on написа:Може би въпросът ми ще ви се стори тъп, мисля тази зима да не спирам колелото от движение.
Когато карате през зимата как се обличате?
Sorry но никога не съм карал през зимата.
gesh0898 написа:По какъв начин мога да сложа водач, след като рамката ми няма уши (така се казваха, нали?) за такъв?
sunny_thorn написа:Някой знае ли дали утре драгалевският лифт ще работи?
vvvaaal написа:sunny_thorn написа:Някой знае ли дали утре драгалевският лифт ще работи?
Няма да работи.В профилактика е вече.
gesh0898 написа:Има ли магазин тук, откъдето мога да си поръчам ей такива:
http://superstar.tibolts.co.uk/images/coloured-ends-facebook-2.jpg
(лилави)
По какъв начин мога да сложа водач, след като рамката ми няма уши (така се казваха, нали?) за такъв?
@Крисо - благодаря. А сигурно ли е, че ще имам толкова разстояние при средното?
war_shadow написа:Ако сменя Обтегача с командата които са на шимано и сложа Срам-ски дали ще трябват нови венци и верига?
war_shadow написа:Ако сменя Обтегача с командата които са на шимано и сложа Срам-ски дали ще трябват нови венци и верига?И може ли някой да ми каже колко струва дясна команда Срам х5
TTT15 написа: сенга
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта