azze написа:Може ли да се прати нещо миниатюрно като SD карта по куриер?
eMcKu написа:azze написа:Може ли да се прати нещо миниатюрно като SD карта по куриер?
Нямаш сметка от куриер. В пощенски плик и по пощата.
azze написа:eMcKu написа:azze написа:Може ли да се прати нещо миниатюрно като SD карта по куриер?
Нямаш сметка от куриер. В пощенски плик и по пощата.
Не знам дали няма да стане много бавно по пощата.Направих един гаф без да искам,та трябва да се получи бързо.Изпратих един апарат на човек,с уговорката,че мемори картата е вътре,а сега я намерих в друг апарат.
Phant0m написа:Здравейте,
изтеглих това нфс : http://zamunda.net/details.php?id=287357&hit=1
стигнах до една мисия, но ме мята от играта, като почне да ми зарежда състезанието, а при инсталацията, тъкмо като пусна 2-рия диск и ми изписва: Extracting from GameFiles.part37.rar
CRC failed in Data\Win32\_c4\Levels\Level_0300_YosemiteSouth\Level_0300_YosemiteSouth.sb
Някой, ако може да помогне да пише, моля.
Поздрави
Gasolin написа:Phant0m написа:Здравейте,
изтеглих това нфс : http://zamunda.net/details.php?id=287357&hit=1
стигнах до една мисия, но ме мята от играта, като почне да ми зарежда състезанието, а при инсталацията, тъкмо като пусна 2-рия диск и ми изписва: Extracting from GameFiles.part37.rar
CRC failed in Data\Win32\_c4\Levels\Level_0300_YosemiteSouth\Level_0300_YosemiteSouth.sb
Някой, ако може да помогне да пише, моля.
Поздрави
Пускаш Hash check на торента. Десен бутон на задачата и търсиш къде е - различно е за всеки клиент. Най-вероятно не е изтеглило някаква малка, но важна част, заради лош сийдър.
п.п Друг въпрос е, че за тая боза, дето някои я наричат игра, и толкова не си заслужава да правиш...
SeSSion написа:Я като сте тръгнали. Струва ли си изобщо да я тегля тази игра?
r1nftw написа:Какво масло ми трябва да капна във въздушната камера на Епикон?От Веломания до центъра по хигиена ми казаха, че е някакво гъсто като мед и че се продавало в огромни количества и било много скъпо.Има ли алтернатива?
drumboy написа:Знам,че въпроса е тъп и не е за форума ,но съм силно притеснен.
Днес около 16:00ч. се порязах на ръждив пирон.
Има ли проблем ако бия ТАП(против тетанус) утре или ще е късно
drumboy написа:Знам,че въпроса е тъп и не е за форума ,но съм силно притеснен.
Днес около 16:00ч. се порязах на ръждив пирон.
Има ли проблем ако бия ТАП(против тетанус) утре или ще е късно
naskoj написа:Здравейте ,
аз и още едно момче с което караме решихме да направим трасе . Избрахме мястото имаме и голям мерак ,но нямаме нужните инструменти като лопата ,гребло и други .Бихте ли казали къде може да ги закупим , цената трябва да възможно най-малка ,но инструментите трябва да са здрави . Нали няма да е проблем да започнем изграждането отдолу нагоре ,защото искаме да свършва на определено място ,а в горния край има черен път и не е проблем от къде ще започва .
Това е графика на евентуалното трасе . Трасето ще се прави по като за Freeride като постепенно ще става по-добро . Избрано е място с по-малък наклон защото ме е страх от стръмното.
Ако имате някакви съвети моля казвайте ги .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта