azze написа:Пффф.Времето не ме радва особено много и се чудя дали да ходя до Златните мостове.Мотивирайте ме.
тук в Сандански е 30 + градуса

azze написа:Пффф.Времето не ме радва особено много и се чудя дали да ходя до Златните мостове.Мотивирайте ме.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
eMcKu написа:azze написа:Пффф.Времето не ме радва особено много и се чудя дали да ходя до Златните мостове.Мотивирайте ме.
тук в Сандански е 30 + градуса
KiselotoMliako написа:А не си се замислял, че разделяйки ги с динамо главината, ти си му разкъсал сърцето? Отнемайки я от него ти си отнел частица от душата му, генератора на светлина в неговия живот.
След изпълнената с премеждия неделя, колелото тъне в забвение в мрачния шкаф, пропит с тежката миризма на вакса, телешка кожа и още нещо. В тези дълги и мъчителни часове на безметежен гнет, единствената му утеха беше сърцатата му приятелка - само тя успяваше да раздвижи електроните отговорни за блясъка в уморените му очи.
Ах, как само си спомня сладката прегръдка на QR-a и! Тихият шепот, с който изказваше любовта си, при всяко полюшване, породено от нахлуващия от отворената врата на шкафа свеж бриз. А каква въртеливка беше, когато излизаха заедно! Игривата и усмивка от ухо до ухо обхващаше гальовно вилката му и нежно го водеше през трънливите пътища, които живота (Добри) му избираше.
Но млъкни сърце... Свърши се... Тяхната любов вече е минало, беззвучен ек в мрачните катакомби на спомените.
Дори и прибран в сухия и уютен апартамент, отопляван с десетки хиляди (според топлофикация) киловатчаса дневно, душата му е пропаднала в дълбоката яма на унинието и самотата - по-влажна и по-студена от средностатистическо ескимоско мазе.
Не, тази болка не се лекува са прахчета и хапове. Може би времето ще успее да избели черният чаршаф, обгърнал съзнанието, може би ще отхлаби прангите на отчаянието? Може би Живота, този вещ учител, ще го преведе през реката на печал, в която е нагазило до средното движение? Може би ще го стопли мисълта, че любимата му прегръща чужди вилки и опъва чужди спици и отново е щастлива?
А може би някой ден ще се срещнат случайно на някой М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. ? Ще я види в обятията на някой здрав и пращящ от енергия твърдак. Дали тогава ще има сили с вдигната глава да и каже "Здравей, как си?", или ще сгъне меката си рамка под товара на спомените и ще се скрие зад опашката от хора чакащи за бира и кебапчета?
Въпроси, въпроси... А както винаги отговорите се пазят от този страшен страж - Времето, и ще бъдат разкрити само когато то благоволи...
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Antares написа:ИЗЗЗДИИИВВЯАААААВВАААААМММ!!!!
ИСКАМ КОЛЕЛООООООО!!!!
Antares написа:вероятно фабричен дефект в материала...
Antares написа:Ъ? Нещо съм изтървал ли?
Ozzie написа:Antares написа:Ъ? Нещо съм изтървал ли?
не много, само около две странници лапешки дивотии
veskoz написа:Момци требе ми една чикийка.
ИЖМАШ НВ-1-01 се зове. Ако изпадне от някъде свиркайте.
TheAnimal написа:aceto написа:На който....
Ей, освен че имаш невероятно тяло....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта