Ozzie написа:Връзката "педали / обувки" е много тясна, та каква е твоята комбинация?
В крайна сметка най- много да се закопчееш за байка и толкова.
PRobably написа:Не е нормално да ти излитат краката от педалите независимо от обувките.Пробвай да свиеш малко коленете и да легнеш повече като цяло,отначало при мен това помогна.Всичко е в стойката.
Alex Madman написа:PRobably написа:Не е нормално да ти излитат краката от педалите независимо от обувките.Пробвай да свиеш малко коленете и да легнеш повече като цяло,отначало при мен това помогна.Всичко е в стойката.
Хм, то на мен точно това ми е трудно- да разбера колко точно да си свия коленете. Твърде много и не успявам да излетя изобщо, твърде малко и се получава горе описаната простотия. Явно ще трябва да си направя някакъв малък скок от дървен мартериал и да се упражнявам повечко.
Alex Madman написа:PRobably написа:Не е нормално да ти излитат краката от педалите независимо от обувките.Пробвай да свиеш малко коленете и да легнеш повече като цяло,отначало при мен това помогна.Всичко е в стойката.
Хм, то на мен точно това ми е трудно- да разбера колко точно да си свия коленете. Твърде много и не успявам да излетя изобщо, твърде малко и се получава горе описаната простотия. Явно ще трябва да си направя някакъв малък скок от дървен мартериал и да се упражнявам повечко.
naskoj написа:Умееш ли бъни хоп ?
royalracing написа:Пробвай също в въздуха да дърпаш оли,или преди да излетиш .
prokalnatiq написа:Определено трябва да има "дупчица" , поне като разглобявах мойто XT, беше подобна конструкцията там. Разгледай добре.
Ето ти: http://techdocs.shimano.com/media/techd ... 753765.pdf
prokalnatiq написа:След като вкараш пружината в дупката правиш (мисля, че) 1 оборот с рамото, не знам точно на коя страна но ти ще се усетиш, чак после затягаш.
kriisoo написа:Ще започна от малко по далеч... Вилката ми е Marzocchi Drop off . Не е drop off 1 , 2 , 3 , 4 или каквото и да е там. Само Drop off. Точно поради тази причина никъде не мога да намеря manual или нещо такова. Вилката има само настройка на твърдостта чрез попане от двете страни. Няма настройка на ребаунд или друго. Помпането става отгоре. До тук описвам само вилката. Годината на производство мисля, че е 2006. Стеншъните не са черни а никелирани. 160 ход.
Тъй като при помпане твърде късно ми казаха, че въздуха се изкарвал само със помпичка, а не с нокът... Сега като я напомпам ребаунда става УБИЙСТВЕН.. Чупи китки... Казаха ми че въздуха се омесвал с маслото или нещо такова... Абе проблема се е появил следствие това, че съм изкарал въздуха от двата ботуша с нокът....
Така... Предстой ми смяна на масло. Разбирам, че въздуха се изкарва и се развиват тапите дето са на короната(дето са вентилите на тях ) и маслото изтича от там. Добре това ще го направя. Имам си гедоре с правилния камък ще се развие лесно.
Махам маслото наливам новото. Но проблема с помпането ще се оправи ли ?
Какво масло ми препоръчвате и колко? За да обърна пружините, за да оправя досадното тракане на марзочи, какво трябва да направя?
Ако е твърде сложно ще я занеса на сервиз, но ако мога да оправя най-вече проблема с помпането като развъртя две тапи и сменя едно масло не си струва да ме оръсят 20++ лева само за труд...
prokalnatiq написа:Човек, нещо не си направил както трябва, или си объркал посоката в която трябва да завъртиш рамото или прекалено много си я натегнал. Както съм писал за 1-ния оборот не съм много сигурен, затова ти трябваше да си прецениш. Съжелявам ако съм те подвел нещо.
П.П. Тъй като гледам си объркал посоката в която е трябвало да завъртиш. Толкова ли неможа да се усетиш че нещо не е както трябва, а си напъвал? Като помислиш малко какво трябва да прави пружината и в каква посока лесно се преценява, на коя страна се натяга. Специално аз като си разглобявах моя (за първи път), никой не ми е помагал, само следах ръководството при сглобяване, да не испусна нещо.
royalracing написа:prokalnatiq написа:Човек, нещо не си направил както трябва, или си объркал посоката в която трябва да завъртиш рамото или прекалено много си я натегнал. Както съм писал за 1-ния оборот не съм много сигурен, затова ти трябваше да си прецениш. Съжелявам ако съм те подвел нещо.
П.П. Тъй като гледам си объркал посоката в която е трябвало да завъртиш. Толкова ли неможа да се усетиш че нещо не е както трябва, а си напъвал? Като помислиш малко какво трябва да прави пружината и в каква посока лесно се преценява, на коя страна се натяга. Специално аз като си разглобявах моя (за първи път), никой не ми е помагал, само следах ръководството при сглобяване, да не испусна нещо.
...Така се получи,че обърках стараната..но го разбрах твърде късно..имам една Сора за части,но мисля,че не се разглабя...както и да е,ще видя може ли да се направи нещо,ако не ето повод за SLX![]()
Нека се гледа на нещата позитивно
gesh0898 написа:http://industrial-bg.com/bg/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=1345&category_id=19 Съвместим с касети за 9 скорости. Демек няма да мога да карам с 8, така ли?
icko122 написа:За 95 килограмов човек, 400 или 450 либри пружина? Питам, защото съм карал само въздух досега.![]()
icko122 написа:За 95 килограмов човек, 400 или 450 либри пружина? Питам, защото съм карал само въздух досега.![]()
Phant0m написа:icko122 написа:За 95 килограмов човек, 400 или 450 либри пружина? Питам, защото съм карал само въздух досега.![]()
Аз карам с 400 и ми е мека, а пък съм същите кг-ми
s1m3on написа:Имам един тъп въпрос. Като карате през зимата с маска на лицето гледат ли ви странно хората???
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта