[quote="Nightwolf"]
@4getcredo:
С теб бих искал да поговоря малко по сериозно,ако не тук,то на ПМ.Защо казваш това за СКАТ,какво общо има това с предаването ти?Кой напуска "лидерът" и защо?С ирония ли го казваш,че си борец за каузата?Кои други са чифути?Питах те дали все пак ще има предаване по някоя медия с твойто разследване?Ако и ти обаче ще се правиш на много важен,въобще не ми отговаряй.
[/quote]
аз, като официален бироносец на 4getcredo (вече няма да му казвам "адаш" за да не разберат от съпротивата как се казва), съм упълномощен да заявя следното:
Както сте забелязали и по аватара му, последно време въпросният агент се е покрил, даже се е примъкнал и той в Германия и живее близо до Райхстага, за да се отърве от нацистите. Неговото нелегално състояние може даже да се влоши, тъй като жена му ще му удва на гости след 2 дни. Тъй като и моята жена ще ми идва на гости, и то още утре, очертават се и проблеми с доставката на бира. Като следствие от това, нас двамата през следващите 10 дни не ни търсете, освен ако нямате излишна бира. Също така съм упълномощен да заявя, че 4getcredo няма нищо общо с радиацията. Също така (записал съм си даже) той твърди, че в думите му за предаването по СКАТ няма и капка ирония, защото ирония може да се постигне само ако представяш някакви факти под изкривен ъгъл, но не и когато няма факти.
[quote="Nightwolf"]
@did:
Абе човеко,има психиатри,не ми пробутвай "анализите" си относно мен.Не ловиш.Какъв Ленин,каква ВОСР,какво "Работническо дело",какъв нацизъм бе??!!Айде надмогни тая простотия ,осъзнай се какво ти говоря и престани да говориш врели некипели че ми писна!Толко ли е не можеш да разбереш или се правиш на идиот чисто и просто?
[/quote]
Знам, че има психиатри. Ако знаех, че няма, шях много повече да се притеснявам за теб, но засега си мисля, че има надежда. Аз анализи не съм ти правил, ти сам си ги правиш. Опитвам се да надмогна тази цялата простотия и да не ти отговарям, ама пусто свободно време... Това, че не съм съгласен с теб не означава, че не те разбирам. Разбирам те напълно, което почва да ме притеснява... Май все пак не съм идиот, щото такъв капацитет като 4getcredo едва ли ще си избере за бироносец някакъв идиот.
[quote="Nightwolf"]
@did:
Какъв Бог ми намесваш?Не България е кауза сама по себе си.За каузата на АТАКА ти говоря,че тази кауза трябва да се следва ако искаме да се оправим!
[/quote]
Е как какъв Бог??? Какъвто си искам. Има свобода на вероизповеданията.
сега трябва малко да помисля, щото следващото не го разбирам... дали пък не съм наистина идиот... не мога да вдяна. хм. България не била кауза, АТАКА била кауза и трябвало да се следва, ако искаме да се оправим... Не, не го разбирам, моля да ми се обясни това. Ся ше го обсъдим с шефа и ще доложа неговото становище...
Q. b. f. f. f. s.