bikerider - Юбилей :)

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 9:34 pm

[quote="Rancid"]

И защо реши,че съм обезверен за бъдещето си?Обезпокоен-може би,но най-вече заради собствените си деиствия.А това,че не очаквам някой Воленчо да се спусне като Deus ex machina и да ми оправи живота,си е лично мой избор и не смятам,че е излагация!
[/quote]

А АЗ КОГА СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ОЧАКВАМ ВОЛЕНЧО ДА СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО И ДА ДОЙДЕ В НАС С КУФАРЧЕ ПАРИ??!!ИЛИ ВИКАШ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ТЕ УПРАВЛЯВА?!МАЛЕЕЕЕЕ!СЕГА ДОСТАТЪЧНО В ПРАВ ТЕКСТ ЛИ ГО КАЗАХ?:bowdown::bowdown::bowdown:
Гост

Мнениеот velco » Сря Апр 19, 2006 9:44 pm

Та какво за тази радиация? През 1986г. вероятно и аз съм бил на манифестация, какво ми е станало? Аз вЕрно светя на тъмно, ама то си е от ореола.:angel:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Rancid » Сря Апр 19, 2006 9:51 pm

[quote]А АЗ КОГА СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ОЧАКВАМ ВОЛЕНЧО ДА СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО И ДА ДОЙДЕ В НАС С КУФАРЧЕ ПАРИ??!!ИЛИ ВИКАШ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ТЕ УПРАВЛЯВА?!МАЛЕЕЕЕЕ!СЕГА ДОСТАТЪЧНО В ПРАВ ТЕКСТ ЛИ ГО КАЗАХ?:bowdown::bowdown::bowdown:
[/quote]

За разлика от теб не съм казал кой и какво очакваш...,но явно ме познаваш достатъчно добре и си на "ти" с моята обезвереност.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот velco » Сря Апр 19, 2006 9:57 pm

Абе, защо всъщност обръщате внимание на словесните диарии на Nightwolf? От отдавна е ясно, че не може да се води дори и полу-смислен разговор с подобен резултат от ******************

Don't argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

[size=67]Admin: Velco, съжалявам, ама дост грубичко беше това звездното ;)[/size]
velco

Мнениеот vodolaz » Сря Апр 19, 2006 10:17 pm

[quote="Nightwolf"]

[quote="vodolaz"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="bluskanie"]

http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_257516.jpg

Даа, това също показва какви лъжливи копелета са ... западните издания, твърдящи за някаква си радиация. Що за долна инсинуация!?

[/quote]

КОГА СЪМ КАЗАЛ,ЧЕ Е НЯМАЛО РАДИАЦИЯ БЕ *******?!
[/quote]

Преди две седмици! Не мога да намеря темата, но ГО КАЗА!!
[/quote]

Ааааа не не!Без тия пинизчета!Ще ми го намериш къде съм казал,че е нямало радиация,иначе нема да има приказка за лека нощ.;)Между другото изобщо не съм говорил НИКЪДЕ за този проблем досега така че си сънувал най-вероятно.Или може би греша?
[/quote]

Не си казвал, че няма, значи има.
vodolaz

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 8:51 am

[quote="Nightwolf"]

@4getcredo:

С теб бих искал да поговоря малко по сериозно,ако не тук,то на ПМ.Защо казваш това за СКАТ,какво общо има това с предаването ти?Кой напуска "лидерът" и защо?С ирония ли го казваш,че си борец за каузата?Кои други са чифути?Питах те дали все пак ще има предаване по някоя медия с твойто разследване?Ако и ти обаче ще се правиш на много важен,въобще не ми отговаряй.:peace:
[/quote]

аз, като официален бироносец на 4getcredo (вече няма да му казвам "адаш" за да не разберат от съпротивата как се казва), съм упълномощен да заявя следното:

Както сте забелязали и по аватара му, последно време въпросният агент се е покрил, даже се е примъкнал и той в Германия и живее близо до Райхстага, за да се отърве от нацистите. Неговото нелегално състояние може даже да се влоши, тъй като жена му ще му удва на гости след 2 дни. Тъй като и моята жена ще ми идва на гости, и то още утре, очертават се и проблеми с доставката на бира. Като следствие от това, нас двамата през следващите 10 дни не ни търсете, освен ако нямате излишна бира. Също така съм упълномощен да заявя, че 4getcredo няма нищо общо с радиацията. Също така (записал съм си даже) той твърди, че в думите му за предаването по СКАТ няма и капка ирония, защото ирония може да се постигне само ако представяш някакви факти под изкривен ъгъл, но не и когато няма факти.

[quote="Nightwolf"]

@did:

Абе човеко,има психиатри,не ми пробутвай "анализите" си относно мен.Не ловиш.Какъв Ленин,каква ВОСР,какво "Работническо дело",какъв нацизъм бе??!!Айде надмогни тая простотия ,осъзнай се какво ти говоря и престани да говориш врели некипели че ми писна!Толко ли е не можеш да разбереш или се правиш на идиот чисто и просто?
[/quote]

Знам, че има психиатри. Ако знаех, че няма, шях много повече да се притеснявам за теб, но засега си мисля, че има надежда. Аз анализи не съм ти правил, ти сам си ги правиш. Опитвам се да надмогна тази цялата простотия и да не ти отговарям, ама пусто свободно време... Това, че не съм съгласен с теб не означава, че не те разбирам. Разбирам те напълно, което почва да ме притеснява... Май все пак не съм идиот, щото такъв капацитет като 4getcredo едва ли ще си избере за бироносец някакъв идиот.

[quote="Nightwolf"]

@did:

Какъв Бог ми намесваш?Не България е кауза сама по себе си.За каузата на АТАКА ти говоря,че тази кауза трябва да се следва ако искаме да се оправим!
[/quote]

Е как какъв Бог??? Какъвто си искам. Има свобода на вероизповеданията.

сега трябва малко да помисля, щото следващото не го разбирам... дали пък не съм наистина идиот... не мога да вдяна. хм. България не била кауза, АТАКА била кауза и трябвало да се следва, ако искаме да се оправим... Не, не го разбирам, моля да ми се обясни това. Ся ше го обсъдим с шефа и ще доложа неговото становище...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 9:05 am

шефа каза "ще видим тая работа".

шефа няма време за по-сериозен коментар, щото се е дегезирал като фонтан и трябва да стои неподвижно и да мълчи.

той па намерил като какво да се дегезира... ще ми се прави на фонтан точно когато няма бира... отивам до магазина с амбалажа, щото иначе ще го разконспирират.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот halcor » Чет Апр 20, 2006 9:34 am

Nightwolf, замислял ли си се някога защо всички тук (за другаде просто не знам, но не бих се учудил) скачат срещу теб? (hint: не е "защото ни е такава народопсихологията")

Не е ли по-вероятно ти да грешиш, отколкото маса други хора? Да, знам, "че медиите им промиват мозъците" и дори съм съгласен с това :). И аз не съм фен на стадния инстинкт. Но най-малкото, когато се бориш срещу нещо, което е превзело мозъците на маса хора и ти не си съгласен с него ми се струва доста по-разумна стратегия да изучих КАК е станало това. Няма да ти давам примери за това как хората се борят с последиците, а не с причините, просто няма да намерим общ език, но наблюденията ми показват, че е твърде често срещано и по-конкретно смятам, че програмата на АТАКА е такава, но нека не спорим по тоя въпрос, нямам желание и няма да ти отговарям ако започнеш.

И дали въобще има универсална истина, важаща и за теб, и за хората, които не одобряваш или просто ТИ се опитваш да наложиш такава и търсиш собственото си успокоение (което си е чист егоизъм, обаче замаскиран като "да ни отвориш очите", който е в противоречие с идеалите, за които се бориш)? Потърси мотивите на хората да се държат така, както се държат, а не се инати. Може би знанието ще ти е полезно.

А, и между другото не слушай съвета на bikerider за алкохола :) Но определено може да му послушаш съвета за Гинко Билоба :) Ако си беше направил минималния труд да пуснеш google search щеше да видиш, че не е химия, както го нарече презрително без да го познаваш, а едно доста забележително дърво, чиито листа сварени на чай наистина доста добре влияят на паметта и въобще на добруването на невроните :) От личен опит ти казвам, че е полезно :) Просто ти давам пресен пример за агресивна реакция от твоя страна срещу нещо, което не познаваш...
Аватар
halcor

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 9:41 am

[quote="did"]
не мога да вдяна. хм. България не била кауза, АТАКА била кауза и трябвало да се следва, ако искаме да се оправим
[/quote]

Какво не можеш да вденеш, бе [b]чоджум[/b], кат те гледам [b]пешкин[/b] момче си, не [b]мязаш[/b] на някой [b]гьон-суратлъ бабаит[/b]? България не е кауза, каузата е АТАКА, [b]демek[/b] следваш (:bowdown:) Вожда и Учителя, Дучето, Фюрера, новия Левски без за обръщаш внимание на реалната действителност, която и без това в близост до Лидера се изкривява, Вселената престава да бъде изоморфна и изотропна и всичко бива всмуканo в един гигантски [color=red][b]ASSHOLE[/b][/color] отвъд хоризoнта на събитията.
velco

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 9:57 am

[quote="velco"]

... Вселената престава да бъде изоморфна и изотропна ...
[/quote]

еее, най-сетне някой да ми го обясни с език достъпен, като на прост научен работник!

:beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 10:15 am

[quote="velco"]

Абе, защо всъщност обръщате внимание на словесните диарии на Nightwolf? От отдавна е ясно, че не може да се води дори и полу-смислен разговор с подобен резултат от ******************

Don't argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

[size=67]Admin: Velco, съжалявам, ама доста грубичко беше това звездното ;)[/size]
[/quote]

Ей *******!Това,че ти не можеш да водиш ИЗОБЩО смислен разговор с някой,не значи,че с мен не може да се води такъв.Аз не съм виновен,че закостенялия ти ********* мозък не може да прояви и капка разбиране,върху това,за което ти говоря.Задръж си "древните философски поговорки" за децата ти.
Гост

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 10:20 am

[quote="Nightwolf"]
Ей паразит!
[/quote]

Хмм, по всяка вероятност аз плащам (част от) образованието ти и медицинските ти разходи, така че паразитът най-вероятно си ти.
[quote]
Задръж си "древните философски поговорки" за децата ти.
[/quote]

Толкова ли си сигурен, че **********************?
velco

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 10:26 am

@velco:
Don't argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 10:38 am

@did::rofl:

[quote]Също така (записал съм си даже) той твърди, че в думите му за предаването по СКАТ няма и капка ирония, защото ирония може да се постигне само ако представяш някакви факти под изкривен ъгъл, но не и когато няма факти.
[/quote]

Добре,последно има ли факты или нема факты-туй е много важно тъй като един човек е жертва без неговото знание.И ако е верно,ще требе некои зависими от кокаина водещи да направят специално предаване за "нещастния пребит внук" и "горкия дядо".Между другото докато храниш рибките във фонтана ще го попиташ ли дали скоро ще има нови "дълго планувани и добре обмислени професионални компромати и дискредитации"?:rofl:
Гост

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 10:47 am

[quote="Nightwolf"]

Добре,последно има ли факты или нема факты-туй е много важно
[/quote]

факты има, и то много.

[quote="Nightwolf"]

тъй като един човек е жертва без неговото знание
[/quote]

е па всички знаят, той не знае... няма ли кой да му каже!

[quote="Nightwolf"]

И ако е верно,ще требе некои зависими от кокаина водещи да направят специално предаване за "нещастния пребит внук" и "горкия дядо".
[/quote]

аз мисля тва предаване да не го гледам.

[quote="Nightwolf"]

Между другото докато храниш рибките във фонтана
[/quote]

рибките във фонтана не са шарани, та да плуват в употребявана бира. имаше едни шарани, ама те опитаха да организират протестен митинг срещу високите нива на остатъчни протеини и уробилиноген. всички до един предпочетоха тигана, след като им беше официално отговорено, че изборът да си плуват в пикня си е техен личен и хич да не се оплакват.

[quote="Nightwolf"]

ще го попиташ ли дали скоро ще има нови "дълго планувани и добре обмислени професионални компромати и дискредитации"?:rofl:
[/quote]

ще го попитам. точка. следи темата. точка. ще ти бъде отговорено. точка.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 10:51 am

Originally posted by velco

[quote]Хмм, по всяка вероятност аз плащам (част от) образованието ти и медицинските ти разходи, така че паразитът най-вероятно си ти.
[/quote]

пфпфпф,нещастник:crap:

Гост

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 10:55 am

[quote="Nightwolf"]
Иначе в момента щях да страдам от куп психически отклонения,които се предават по наследство.
[/quote]

добре е поне, че твоите не се предават по наследство...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 10:57 am

:evil:
velco

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 11:00 am

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]
Иначе в момента щях да страдам от куп психически отклонения,които се предават по наследство.
[/quote]

[/quote]

Нъл са сещаш, няма опасност въпросното, с извинение, лице, да предаде нещо по наследство.:evil:
velco

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 11:13 am

Малко съм разтревожен... притеснява ме, че юбиляра си трае и едно "мерси" даже не казва. Ние такъв хубав лов на нощни вълци спретнахме в негова чест, а той си трае като шаран във фонтан. Да не е минал и той в нелегалност? Има ли кой да му носи бира?

Допълнение: новини от последната минута!!!

"Говори 4getcredo, говори 4getcredo...

Помолил съм да се съхраним от обидни квалификации... и благодарение на архива на ЩАЗИ съм на ръба на голямо разкритие относно TOYAGA и че май той стои на дъното на всичко... Предаване ще има по Свободна Европа..."
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Brave » Чет Апр 20, 2006 11:14 am

Найтулф, защо любимия ти душевно-Волен, не вземе да обясни какво е станало наистина, като е такъв достоен човек, а не да мълчи и да се муси като комунист на разпит. Ти съзнаваш ли, че твоя любим мухльо, хвърли много сериозно обвинение, срещу озни младеж, за което, ако му бяха повярвали, можеше момчето да се отвиси по арести с години? Това за мен е един супер-елементарен популизъм - лошите се опитват да отстранят Волен Сидеров, ерго, той е много-опасен-за-лошите-човек. Жалкото в случая, че "атентаторите" са 21 годишен и болния му дядо и малко не върви героизма така добре. Тази сутрин слушах П. Чернев, който разправяше, че поради некадърност, не са успели да издигнат кандидат за кмет на София, но но г-н Лидеров е счел, за удачно да ползват този факт за допълнителни дивиденти, заявявайки, че са им попречили (явно лошите).

В допълнение, ще ти обърна внимание, че преди няколко седмици обясняваше, че Атака и сродните организации, нямат нищо общо с антисемитизма, а ти, сега, в няколко поредни поста ползваш думата "чифут". Нали знаеш, че за думи, носещи подобен смислов заряд относно някоя малцинствена група, в някои по-уредени общества можеш да си изпатиш заслужено? Това последно, само твоя собствена неприязън ли е към еврейското малцинство в България или всъщност е на твоята партия. Още си спомням, как Волен отричаше да има нещо антисемитско в "Атака" по време на парламентарните избори, докато на сайта им имаше голяма карта на България, покрита с турски и еврейски знамена (жалко че няма ромско знаме, че да го сложите). Ако все пак отношението си е само твое, какво те е провокирало? Пострадал ли си някога с нещо от някой евреин и какво те кара да пренесеш това отношение върху хиляди други хора, които не познаваш.
И не разбрах, какво еврейско има в Г. Коритаров и Н. Бареков?
Brave

Мнениеот kotka12 » Чет Апр 20, 2006 11:22 am

[quote="Brave"]
И не разбрах, какво еврейско има в Г. Коритаров и Н. Бареков?
[/quote]

ми как какво - малките им имена са еврейски, не виждаш ли:D
хайде да помоля всички, тази така интересна дискусия да не прераства в лични обиди, секс с майки и прочее.
Не подхожда на нивото на участниците.
Благодаря предварително.:beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 11:25 am

[quote="velco"]

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]
[/quote]

[/quote]

Нъл са сещаш, няма опасност въпросното, с извинение, лице, да предаде нещо по наследство.:evil:
[/quote]

Най-лошото е,че ТИ се размножаваш!
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Апр 20, 2006 11:27 am

[quote="halcor"]

Nightwolf, замислял ли си се някога защо всички тук (за другаде просто не знам, но не бих се учудил) скачат срещу теб? (hint: не е "защото ни е такава народопсихологията")

Не е ли по-вероятно ти да грешиш, отколкото маса други хора? Да, знам, "че медиите им промиват мозъците" и дори съм съгласен с това :). И аз не съм фен на стадния инстинкт. Но най-малкото, когато се бориш срещу нещо, което е превзело мозъците на маса хора и ти не си съгласен с него ми се струва доста по-разумна стратегия да изучих КАК е станало това. Няма да ти давам примери за това как хората се борят с последиците, а не с причините, просто няма да намерим общ език, но наблюденията ми показват, че е твърде често срещано и по-конкретно смятам, че програмата на АТАКА е такава, но нека не спорим по тоя въпрос, нямам желание и няма да ти отговарям ако започнеш.

И дали въобще има универсална истина, важаща и за теб, и за хората, които не одобряваш или просто ТИ се опитваш да наложиш такава и търсиш собственото си успокоение (което си е чист егоизъм, обаче замаскиран като "да ни отвориш очите", който е в противоречие с идеалите, за които се бориш)? Потърси мотивите на хората да се държат така, както се държат, а не се инати. Може би знанието ще ти е полезно.

А, и между другото не слушай съвета на bikerider за алкохола :) Но определено може да му послушаш съвета за Гинко Билоба :) Ако си беше направил минималния труд да пуснеш google search щеше да видиш, че не е химия, както го нарече презрително без да го познаваш, а едно доста забележително дърво, чиито листа сварени на чай наистина доста добре влияят на паметта и въобще на добруването на невроните :) От личен опит ти казвам, че е полезно :) Просто ти давам пресен пример за агресивна реакция от твоя страна срещу нещо, което не познаваш...
[/quote]

Може да ви е странно, но гинкобилобата е иглолистно дърво, въпреки сърцевидната форма на листата му.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 11:28 am

[quote="Nightwolf"]

@velco: Най-лошото е,че ТИ се размножаваш!
[/quote]

това да го приемаме ли като конструктивно предложение за незабавна кастрация на всички Велковци с цел прочистване на нацията от Велковци? ако е така, нищо чудно 4getcredo да е прав и TOYAGA да е в основата на всичко. Глей кви работи може да станат заради едни чорапи...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 11:35 am

[quote="Nightwolf"]

[quote="velco"]

[quote="did"]

[quote="Nightwolf"]
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Най-лошото е,че ТИ се размножаваш!
[/quote]

Мда, знам защо мислиш така.
velco

Мнениеот Мajnata » Чет Апр 20, 2006 11:42 am

ни6то не разбирам :banghead::banghead::banghead:
Samo qmboool!!!
Аватар
Мajnata

Рейтинг: 1216

Мнениеот did » Чет Апр 20, 2006 11:44 am

айдеее, още един агент под прикритие се намеси... станаха трима. работата почва да става дебела и аз се изнасям.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Гост » Чет Апр 20, 2006 12:04 pm

Originally posted by Brave
[quote]любимия ти душевно-Волен[/quote]

"В наше време нормалните ги изкарват луди." Да,много приятелски почваш разговора,веднага с провокация.
[quote]не вземе да обясни какво е станало наистина[/quote]

Съвсем скоро,бъди спокоен!Полицията също.Нямат нищо срещу него.
[quote]твоя любим мухльо[/quote]

Ако повечето ни управници,бяха такива "мухльовци" като Волен,щяхме да сме много по-добре.Пак продължаваш с приятелския тон.Благодаря ти.
[quote]хвърли много сериозно обвинение, срещу озни младеж, за което, ако му бяха повярвали, можеше момчето да се отвиси по арести с години? Това за мен е един супер-елементарен популизъм - лошите се опитват да отстранят Волен Сидеров, ерго, той е много-опасен-за-лошите-човек. Жалкото в случая, че "атентаторите" са 21 годишен и болния му дядо и малко не върви героизма така добре. [/quote]

Ти май си прочел само последните мнения,а?Вече и малките деца разбраха,че "21 годишен и болния му дядо" са поставени лица.Ама кой да ти чете...То и без помощта на 4getcredo си беше ясно.А,не!Как Волен ще е опасен за лошите човек?Нищо подобно,напротив!В програмата на АТАКА,въпроса за усилването мощта на мафията е жизнено важен.:lol:
[quote]какво еврейско има в Г. Коритаров и Н. Бареков[/quote]

Нищо.Освен,че Бареков си е продал гъза и работи в еврейска телевизия,служеща на чужди интереси и нямаща нищо общо с проблемите на българите.Г-н Коритаров(известен в архивите на ДС като доносник под агентурен псевдоним "Алберт"),също изпълнява своята роля в Нова Телевизия-собственост на гръцки корабен магнат,зад който не знам кой стои,но щом като от Нова отричат една обществена тайна,ясна е работата.Както и да е,виждам,че не си много наясно с глобалното влияние на еврейската общност върху света и най-вече САЩ,оттам и всичките пипалца на октопода,които достигат и до България.Едва ли си чувал за Световно правителство,което диктува Новия световен ред и това какво ще се случва със страните и народите за в бъдеще.Как никой не го ебе за България и дали ще ни има изобщо като нация след време или как под влиянието на "полезната" и "модерна" глобализация налагана от САЩ,тази земя може и да не се нарича задължително България,тъй-като официалния език не е българския,не живеят предимно българи ами хора и от много други народности...Как светът върви към световна диктатура.Но май много се отнесох от частното към общото,ама така е.Нещата са свързани.
Гост

Мнениеот velco » Чет Апр 20, 2006 12:06 pm

[quote="did"]

айдеее, още един агент под прикритие се намеси... станаха трима. работата почва да става дебела и аз се изнасям.
[/quote]

Бегай, бегай, че както са се развихрили тези студенти по шпионаж, дълбоко законспирирани агенти - връстници на ВОСР, кокаиново зависими телевизионни водещи (да, бе, а всъщност платени клакьори на ДС) става страшно - атентат след атентат ...

Баси, и на мен тази сутрин се опитаха да ми направят атентат - един Голф 2 без малко да ми сгази нереза ... Сега като се замисля, всяка сутрин кат ходя да паразитирам на работа, по три-четри атентата са опитват да ми спретнат, и кат са връщам също ...:bigeyes2:

Или това или ме хваща параноидна шизофрения ...
velco

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла