assgiver написа:Crimson написа:Жалко, че като се превърнеш в шибан идиот не разбираш за какво иде реч. И си мислиш, че е голяма забава.
Да напълно съм съгласенЗащото аз мога да дам конкретен пример: класа ми е пълен с шибани мръсни чалгарки (
) и кгоато почвам да ги псувам, защото, видиш ли случайно си запели поредната долнопробна помия и като започна да ги псувам те с цялото си нахалсвто и безочие почват да ми се отварят без да проумяват колко жалки са. Но най жалкото е че мен ме е срам дори и да ги псувам, защото те смятат, че сичко циганско и селско е на мода и се харесва от всички. Това е манталитета на мръсните чалгари.... Откачам като видя някое лайно на 13 годинки с сички педалски аксесоари както си подобава да почне да се отваря или пък да си върви и да надува от купеното му от мама и тати телефонче, някоя отвратителна поварня. Принципно това е въпрос на манталитет но тази шибана "музика" води до едино селско поведение което е нетърпимо.

Брато, ти на колко години си? Поне чалгарите не псуват хората с различен стил музика от техният или когато това стане е така на ебавка, няма изпадане в истерия.
И кажи ми коя музика избива към агресия? Чалгата или метъла примерно, или рапа?
Не се обиждай ама ти давам гаранция, че въпросните момичета са проумели много повече неща от теб и ти ще си на нивото им след минимум 3-4 години...на сегашното им ниво.
Моя личен съвет е не псувайте по музиката, която е твърде вероятно да слушате след някоя друга година.