Youngblood написа:@PtD, а колкото да не остане моята дума последна...може и да си прав, но тези случаи са извънредни и доста рядко срещани, поне до колкото съм чувала от съответните специалисти.
по-добре 4е само си чувала

Youngblood написа:@PtD, а колкото да не остане моята дума последна...може и да си прав, но тези случаи са извънредни и доста рядко срещани, поне до колкото съм чувала от съответните специалисти.
SpoileR написа:Може и втора-трета-пета-осма ръка, ама да е обезпаразитено, да е по-запазено и да не е разтропано за основен ремонт
Youngblood написа:@V8, остава ти да се насочиш към казанчето или да се сетиш, че и сам можеш да заредиш хладилника с кенчета бира и да смениш шишето....
Мъро написа:SpoileR написа:Може и втора-трета-пета-осма ръка, ама да е обезпаразитено, да е по-запазено и да не е разтропано за основен ремонт
И да няма луфтове между краката.
Мъро написа:И да няма луфтове между краката.
MAN6 написа:Youngblood написа:@PtD, а колкото да не остане моята дума последна...може и да си прав, но тези случаи са извънредни и доста рядко срещани, поне до колкото съм чувала от съответните специалисти.
по-добре 4е само си чувала![]()
Teodor40 написа:Аз бих я питал "С мене ли ти беше най-хубаво?"
Fenixxx написа:що няма отговор "защо ми го казваш все едно незнам"?.....съсъ сигурност няма да кажа "ебаси кефа"
Fenixxx написа:не е вярно една дума е.
Fenixxx написа:напред/назад също са заедно
Fenixxx написа:все едно да напишеш прахо смукачка
IQ 0,001Fenixxx написа::crazy:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта