cvb написа:аве не знам за вас ама ако ви кажа моите форумът ще се обелюди![]()
![]()
![]()
Като пикая също обичам да се прицелвам в струята с храчка.
pibsi написа:Когато пътувам някъде без значение дали е в града или извън него, пресмятям регисгтрационните номера на колите дали се делят на 3 или ако се делят на 3 дали се делят на 9 . Незнам какво е просто някакво зомбиране (пресмятам го със делене на сбора от цифрите на числото пр.45 се дели на 9, защото 4+5=9 ; 9 се дели на 9 => Числото се дели на 9)
Antares написа:Аз имам странен навик. Въртя крановете вкъщи за да видя каква вода ще потече. Така открих топлата вода!
pibsi написа: ако вкара ще стане ... Хубави неща . Ако не вкара ... Лоши неща. И като не вкара си викам да бе то не вкара щото .. И се едно се обяснявам на някой ,след което се почва с връщане на думи и прочие .
pibsi написа:Spoiler - Мислех ,че само аз съм такъв идиот . Тука е първото място където го споделям с някой . Аз съм с подобни преживявания ама примерно : някой играе баскет и си казвам: Сега ако вкара ще стане ... Хубави неща . Ако не вкара ... Лоши неща. И като не вкара си викам да бе то не вкара щото .. И се едно се обяснявам на някой ,след което се почва с връщане на думи и прочие . Интересното е ,че някои от нещата после са се случвали.
did написа:Най-много да станеш гей.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта