Rancid написа::agree:
Подходът ти е приложим и когато трябва да избираш жена...
А ти как избираш жена, минаваш по сергиите, виждаш какво има, харесваш си, вадиш пачката и преминава в твое владение ли?

Rancid написа::agree:
PtD написа:... минаваш по сергиите, виждаш какво има, харесваш си, вадиш пачката и преминава в твое владение ли?
PtD написа:Rancid написа::agree:
А ти как избираш жена, минаваш по сергиите, виждаш какво има, харесваш си, вадиш пачката и преминава в твое владение ли?
Shady™ написа:Само ми е интересно за тези дето казахa една-две марки...айде да ги направим три - ЦЕЛИЯ ВИ ГАРДЕРОБ ли е САМО с тях или 3-4..5 дрежки ?!
Принципно аз в моя гледам да има само по не повече от две еднакви(тоест на една и съща фирма дрехи), но има точно две фирми които са ми с повече от 3 неща...
Иначе де да знам имам си дрежки с надписчета: RocaWear,Fubo,Ecko,Billabong,Etnies,TLD,Scott,Kona,Fox,DC и някви дет са от по 5лв в различни цветове(син, жълт, бял...) Made in Gabrovo w.
Но за мен не е важно марката, стилът на облеклото или каквото и да - важно е да ти седи добре и да се чувстваш ок в него, а какво мислят другите - дреме ти.
NovemberCharlie написа:Аз лично залагам на Durex. И до сега не съм сбъркал.
thekidtwist написа:не че нещо ама, ебати тъпата тема
PtD написа:thekidtwist написа:не че нещо ама, ебати тъпата тема
Не само темата за lifestyle и fashion е тъпа, ами и самите предмети на дискусията са измислени за глуповати потребители-консуматори лапнишарани...
kibikoff написа:да изглеждаш добре и да си облечен добре, има Балкан разлика![]()
kibikoff написа:bluskanie написа:А тъпо ли е да си облечен добре?
По дрехите посрещат, по ума изпращат!!!
ДЕРЗАЙ
kibikoff написа:bluskanie написа:А тъпо ли е да си облечен добре?
По дрехите посрещат, по ума изпращат!!!
ДЕРЗАЙ
Мъро написа:Един добре изглеждащ човек винаги бива предпочитан пред същия на интелектуално ниво, но не толкова добре изглеждащ. Не сме ли 21 век?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта