UVEX написа:Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта

UVEX написа:Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта
axelmax написа:ти да не разлюби URNEST?
SpoileR написа:axelmax написа:ти да не разлюби URNEST?
К'во значение има той с кой е? Ти си с мен сега...
agent_Jekov написа:На мен ми се е случвало като сънувам да знам, че сънувам т.е. осъзнавам го съвсем ясно.Даже си спомням как се бях уплашил веднъж от някви гадове между роднини и непознати, които ми се хилят и протягат ръце да ме пипнат, но в момента, в който им казах съвсем безцеремонно-Копеленца, знам, че сънувам майната ви! или нещо от сорта и неприятните видения някак прекратиха злото си влияние върху мен веднага.Дори доста смутени изражения придобиха.Иначе няколко пъти преди сънувах, че летя в околността над нас, без страх, че ще падна и усещането беше неописуемо.
Antares написа:А когато съзнателно дирижираш сънищата си, тоест управляваш развитието на събитията? Това как се нарича (сигурно прекомерно его), че нерядко ми се случва и това.
ZyclonB написа:Аз пък си санувам през нощ голи жени и яко секс....
Нека ми е зле.
ставам от леглото и тръгвам нещо из стаята да правя.. поглеждам към леглото и гледам - там съм и спя bigeyes_125.gif
ПС ама бях вкарал "чийт" преди да заспя
Добре де, я кажи как усещаш, че сънуваш.Аз все като сънувам нещо яко (някоя съученичка напримерАнелия написа:Снощи отново имах lucid dream. Предния път (беше скоро) се усетих, но наблизо имаше само някаква жена и й се изплезих. Веднага се събудих.
Тази нощ бях до един прозорец и като разбрах, че сънувам, тръгнах да се качвам, за да пробвам летенето. Въпреки, че знаех че сънувам, пак ме достраша, но все пак скочих. Но не успях да полетя, защото много бързо пак се събудих
dEcLiNe™ написа:Дали е възможно?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
dEcLiNe™ написа:...Бях чувал също, че членовете от някакво индианско племе можели да овладяват сънищата си и винаги да се настройват какво ще сънуват.Интересно! Дали е възможно?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта