Странни сънища :D

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: с

Мнениеот teodor_peev » Вто Дек 18, 2007 2:24 pm

UVEX написа:Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта :(!:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот cvb » Вто Дек 18, 2007 4:15 pm

4 ден в видин е яко лед и минус 4 а в нас печката е на ток и го спреха през ноща та сънувах че сам на неква яхта с мноо цицеста шефка :bowdown: и само я заграждам :D а тя не вдева :crazy: и като се събудих имаше лед отвътре на джама :bigeyes: ми--- :popcorn:а за сънища много мога да ви разпраам и са мноо яки повечето - като по млад нали съм пич и 80 те години само се говореше че има видео и аз толкоз се чудех кво представляаа това че го сънувах - черно вхс с предно зареждане и като се събудих не знаех чее видео това чак после разбрах и по късно имах касетен дек но четох някъде че най добрия такъв е накамичи драгон та пак го сънувах и като разбрах после че нее нищо особено :bowdown: опитах да сънувам числата от тотото но не стана :nono: :bawling:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот SpoileR » Вто Ное 25, 2008 10:54 am

Тая вечер сънувах Росен и Вовата! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Седяха на една пейка пред моя блок и от мене се искаше да им доведа онзи лошия от Терминатор 2... :crazy:

Тоя Т1000 дето беше от течен метал и се превръща в разни работи...

Беше им необходим за да се превърне в някъква рамка, прототип на ДРАГ... :crazy: :rofl:

После изведнъж се озовахме в нас и леля ми донесе салата с домати и краставици и ракия да се почерпим по случая, а ОНЯ си седеше в ъгъла, превърнат в рамка... :rofl: :rofl: :rofl:
Последна промяна SpoileR на Вто Ное 25, 2008 11:10 am, променена общо 1 път
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот MoRTi » Вто Ное 25, 2008 10:58 am

А аз сънувах Spoilera как става най-добрия в България по дрифт с гоуфу.Беше с 1 голям спойлер и сички по трибуните дет гледах крещяха спойлер. :rofl:
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот axelmax » Вто Ное 25, 2008 12:43 pm

ти да не разлюби URNEST?
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот SpoileR » Вто Ное 25, 2008 12:45 pm

axelmax написа:ти да не разлюби URNEST?

К'во значение има той с кой е? Ти си с мен сега... :smokin:
Аватар
SpoileR

Мнениеот kikon » Вто Ное 25, 2008 1:13 pm

SpoileR написа:
axelmax написа:ти да не разлюби URNEST?

К'во значение има той с кой е? Ти си с мен сега... :smokin:

А така, дръж го изкъсо, че не се знае на кого ще налети... :wiltel:

Иначе...
Не човек! А Spoiler! :bowdown: :rofl: :)
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот MoRTi » Вто Ное 25, 2008 11:40 pm

URNES е само мой внимавайте.Държа го изкъсо :rofl:
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот Анелия » Чет Ное 27, 2008 10:55 am

agent_Jekov написа:На мен ми се е случвало като сънувам да знам, че сънувам т.е. осъзнавам го съвсем ясно.Даже си спомням как се бях уплашил веднъж от някви гадове между роднини и непознати, които ми се хилят и протягат ръце да ме пипнат, но в момента, в който им казах съвсем безцеремонно-Копеленца, знам, че сънувам майната ви! или нещо от сорта и неприятните видения някак прекратиха злото си влияние върху мен веднага.Дори доста смутени изражения придобиха. :D Иначе няколко пъти преди сънувах, че летя в околността над нас, без страх, че ще падна и усещането беше неописуемо. :)

Това се нарича lucid dreaming, или осъзнат сън. Можеш да потърсиш в гугъл още инфо за този феномен. Филмът Waking Life е на тази тематика и силно го препоръчвам :agree:
Аватар
Анелия

Мнениеот Antares » Чет Ное 27, 2008 11:43 am

А когато съзнателно дирижираш сънищата си, тоест управляваш развитието на събитията? Това как се нарича (сигурно прекомерно его), че нерядко ми се случва и това.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот SpoileR » Пет Ное 28, 2008 12:46 am

Леле преди малко се събудих... (брей, аз явно много рано съм легнал този път...)

Сънувах Светлини в небето, като на НЛО ама не бяха машини мии... по скоро като ДУШИ... сещате се като Кълбо светещо със някъкво сияние оставяйки след себе си...

И небето беше пълно със такива... после като че ли се пренасям от място на място (като с телепорт) и виждах как Изтребители СТЕЛТ във формация наредени по 5 самолета, и както си летят ги застигат кълба и те се изпаряват... видях танкове как изчезват, самолетоносачи потъват със се самолетите на тях лелеее ужасен сън УЖАСеен, по страх не ме е било....

И както се събудих гледам през прозореца АДСКИ ЯРКА СВЕТЛИНА и както минава през щорите на тавана се получава права линия като на СКЕНЕР и се движи бавно по тавана, леле щях да се посЕра...

Скочих веднага да видя, някакъв идиот пуснал дългите на паркинга отсреща и излиза на някъде....

Леле ако ми беше под ръка.... тия дни сънувам много лоши работи :(

Сънувах и че си ходя из квартала и изведнъж "ТЕКСТУРИТЕ" на реалността изчезват :dunno: :crazy:

Всмисъл че все едно е НИВО на някъква игра..и както си вървя трябва да LOAD-не нататъка нивото ама не load-ва...и свършва и не мога да продължа... или пропадам от картата и всичко изчезва или се блъскам в невидима граница и нЕкви такива... и се събудих...

Преди 2 вечери (преди да сънувам Вовата и Росен :D) пък сънувах как ме бият 5-6 човека на детска площадка... удрях ги ама нищо не им ставаше... и ме съборат и хайде...

после (тва е друг сън след като станах веднъж), сънувам как отивам към ГОЛФА на паркинга, на път за работа и вътре някакъв човек и аз заобиколих изодзаде и МОМЕНТАЛНО РЯЗКО МУ ОТВАРЯМ ВРАТАТА (уж да го нападна неочаквано) и той извади пистолет и се събудих на секундата треперещ, даже изскочих от леглото и треперя и погледа ми замъглен и свят ми се зави, паднах на подаа...абе умрях от страх... :shake:

Се лоши работи тия дни, не е на добре... :(
Аватар
SpoileR

Мнениеот Анелия » Пет Ное 28, 2008 9:09 am

Antares написа:А когато съзнателно дирижираш сънищата си, тоест управляваш развитието на събитията? Това как се нарича (сигурно прекомерно его), че нерядко ми се случва и това.

Антарес, това е следващата стъпка на осъзнатия сън. Прочети каквото намериш в гугъл за Lucid dreaming и ще имаш страхотни преживявания на сън. Аз бих скачала от високо или летяла. Но за съжаление нямам възможност да тренирам този вид сънуване. А то може да се постигне със специална практика.
Аватар
Анелия

Мнениеот Antares » Пет Ное 28, 2008 2:45 pm

Знам ги аз тия прекрасни преживявания... Я се събудя на пода, я с мокро бельо, я и двете, или пък ми се е случвало да се събудя на тоалетната чиния(която вече е пълна с мои творения), без ясна представа/спомен как съм попаднал там...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Redhat » Пет Ное 28, 2008 3:38 pm

Нощес сънувах как съквартирантът ми се метна от петия етаж. След малко се върна и пак се метна. Нищо му нямаше. Баси пича.

За @dob иде реч :santa2:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот Анелия » Пет Дек 19, 2008 4:03 pm

Последните ми байк сънища бяха че съм на XC състезание, а една друга вечер сънувах, че карам street :rofl: Смешно е, защото аз и по-висок бордюр не мога да кача.
Аватар
Анелия

Мнениеот ZyclonB » Съб Дек 20, 2008 1:28 pm

Ебати засуканите сънища......
Аз пък си санувам през нощ голи жени и яко секс....
Нека ми е зле.

П.С. Сигурно чрез наблюдения върху някои като мен, Фройд е изградил своята теория за подсъзнателните нагони управляващи човешкото поведение :D :rofl:
:beer:
Iron horse rider
Аватар
ZyclonB

Рейтинг: 1558

Мнениеот yahutu » Съб Дек 20, 2008 1:59 pm

Спя си аз.. По едно време ставам от леглото и тръгвам нещо из стаята да правя.. поглеждам към леглото и гледам - там съм и спя :bigeyes:
ПС ама бях вкарал "чийт" преди да заспя :D
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот SpoileR » Съб Дек 20, 2008 8:20 pm

ZyclonB написа:Аз пък си санувам през нощ голи жени и яко секс....
Нека ми е зле.

Ебати гадното... голите жени са скучни... тряя има бельо, че да оставиш малко и на въображението ;) :rofl:

ставам от леглото и тръгвам нещо из стаята да правя.. поглеждам към леглото и гледам - там съм и спя bigeyes_125.gif
ПС ама бях вкарал "чийт" преди да заспя

:rofl: :rofl: :rofl:

Деа...нищо не сънувам напоследък... не искам толкова много... :dunno:
искам да сънувам облечена жена!

Я сам че си я съблечем...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Antares » Вто Дек 23, 2008 7:54 am

Сънувах, че Ева е пребила от бой Кофе Бабоне :lol2:
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Анелия » Пет Яну 02, 2009 10:22 am

Снощи отново имах lucid dream. Предния път (беше скоро) се усетих, но наблизо имаше само някаква жена и й се изплезих. Веднага се събудих.
Тази нощ бях до един прозорец и като разбрах, че сънувам, тръгнах да се качвам, за да пробвам летенето. Въпреки, че знаех че сънувам, пак ме достраша, но все пак скочих. Но не успях да полетя, защото много бързо пак се събудих :crap:
Аватар
Анелия

Мнениеот dEcLiNe » Съб Яну 03, 2009 8:59 pm

Анелия написа:Снощи отново имах lucid dream. Предния път (беше скоро) се усетих, но наблизо имаше само някаква жена и й се изплезих. Веднага се събудих.
Тази нощ бях до един прозорец и като разбрах, че сънувам, тръгнах да се качвам, за да пробвам летенето. Въпреки, че знаех че сънувам, пак ме достраша, но все пак скочих. Но не успях да полетя, защото много бързо пак се събудих :crap:
Добре де, я кажи как усещаш, че сънуваш.Аз все като сънувам нещо яко (някоя съученичка например :rofl: ) и се развива неква тъпа случка(и се сещате, че аз не съм се възползвал от онези типове ситуации, дето после си блъскаш главата за тях).Като се събудя се сещам какво е станало, естествено започвам да си млатя главата и си викам, че следващия път напрао ше я скъсам!Другия път пък сънувам как....летя със колата, летя със колата безкрайно летя :rofl: и все не се получава това което искам :crap: . Бях чувал също, че членовете от някакво индианско племе можели да овладяват сънищата си и винаги да се настройват какво ще сънуват.Интересно! Дали е възможно? :dunno:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот TeDo_BaPHa » Съб Яну 03, 2009 9:06 pm

dEcLiNe™ написа:Дали е възможно? :dunno:

Mхммм :erm:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Анелия » Съб Яну 03, 2009 9:13 pm

Потърси в google lucid dreaming Или на бг осъзнати сънища. Там има техники за овладяване, но аз не съм ги позлвала, защото по принцип събуждането ми е стресово (с часовник). Също ти препоръчвам Waking Life, страхотен филм е точно за това явление :agree:
Хайде, дано споделящ приятни впечатления по-нататък, ако искаш писши ЛС.
Аватар
Анелия

Мнениеот kagami » Съб Яну 03, 2009 11:32 pm

dEcLiNe™ написа:...Бях чувал също, че членовете от някакво индианско племе можели да овладяват сънищата си и винаги да се настройват какво ще сънуват.Интересно! Дали е възможно? :dunno:

Карлос Кастанеда пише за това.
Не е невъзможно, но трябва сериозно да тренираш. ...
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Рейтинг: 1980

Мнениеот TeDo_BaPHa » Съб Яну 03, 2009 11:36 pm

Защо пък да тренираш не мога да разбера :dunno:
Аз си ги имам да не кажа през ден такива сънища.
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот oxliova2 » Нед Яну 04, 2009 1:51 am

Първият ми кошмар с колело
Значи спомням си някой неща.. 1во бях някаде на планина с родителите си и с още няква компания и там ми беше моето училището незнайно как.. колелото ми беше в сервиза и се правеше (незнам кво по точно) и дойде ми колелото (незнайно как вече не си спомням) и какво да вида.. няква барака са ми донесли от сервиза и .. бесен бях .. ритах, чупех.. :D обаждам се на монтиора и той ми се изсмя мазно :D а аз направо полудях.. незнайно как излезнах от училище с някакъв БМХ и покарах 2/3 метра и си казах на ум "абе може и да карам бмх какво от това" и се сабудих и така си отдухнах че направо сърцето ми тупкаше.. е това е моя тъп сън :crazy: :D
Аватар
oxliova2

Рейтинг: 939

Мнениеот mango » Нед Яну 04, 2009 2:03 am

Последния път когато сънувах беше 26 декември деня в който си зглобих колелото и всичко ок деня си беше супер лягам си аз към 4 и заспивам и сънувам че отивам с колелото до училището нищо лошо до тук тръгвам да си ходя хванах си един автобус и слезнах в дружба и влезнах в магазин да си купя нещо за ядене и оставям колелото отпред влизам излизам и гледам как някакв индивид ми подкарва колелото и бяга почвам да обикалям блоковете влезнах в някакви гори и се загубих и се стреснах към 7 без нещо парвата ми реакция като се събудих беше да си погледна колелото и все едно камък ми падна от сърцето заклевам се, после не можах да заспя след този сън не съм сънувал нищо
Аватар
mango

Рейтинг: 1174

Мнениеот Анелия » Нед Яну 04, 2009 9:37 am

Момчета, има отделна тема за байк-кошмари.
По темата: сънувах че съм на завдение, но се скарах със собственика (той е реален и се познаваме). После бях на някаква автогара с много багажи и от заведение за бързо хранене си поръчах и пийвах любимата диетична кока кола :rofl:
Аватар
Анелия

Мнениеот kikon » Нед Яну 04, 2009 12:31 pm

Сънувах, че съм помощник капитан на кораб :idea: :dunno: :rofl:
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот Editor » Нед Яну 04, 2009 2:03 pm

Сънувах Ева....... :spin:
:D
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла