assgiver написа:Замисли се защо не се говори против другите стилове толкова яростно? Случайно ли е според теб, че метъли рапъри и поддръжници на други стилове не се "мразят" толкова силно по межу си, колкото "мразят" чалгата. "Музиката" не е най големия проблем. Самите чалгари са отвратителни. Не всички им личи, че слушат този стил. Защо трябва да се обличат като най-долнопробните утрепки, да си правят цигански прически, "момчетата" да се обличат с женски дрехи, а "момичетата" да ходят с птури с дъно под коленете? Кому е нужен този цирк? Нужно ли е да се показват по такъв просташки начин? Да не говорим как някви смешни хърби ходят неперено все едно ще пребият културист. Тея са ми от любимите. Трябва ли да му се счупи носа, когато е пуснал бясната чалгия и кънти целия рейс? Не мога да разбера модерно ли е да си прост и едновременно да парадираш с това, че си прост ?!?
ПС: @alpina Тези неща не се отнасят за теб. Предполагам ти не си от болшенството, а си от тези, който просто се радват на музиката, и дори не им личи, че слушат дадения стил.
ПС2: Относно интелигентността на стила, който слушам, мога да кажа, че е няколко идеи по-интелигентна
Е ок щом хората "чалгарите" не ви харесва как се обличат и се чудите, ами металите, ония смъкнатитие те как се обличат ми в стила който слушат....... Нищо неказвам, защото лично аз слушам това което ми хареса независимо какъв стил е!