invert_pro_biker написа:ииииии дами и господа ставате свидетели на нещо уникално RAM-FR повежда неочаквано ... а за мен никой не е гласувал още
invert_pro_biker написа:ииииии дами и господа ставате свидетели на нещо уникално RAM-FR повежда неочаквано ... а за мен никой не е гласувал още
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
какво е това
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bobeca написа:Вълчо го познавам лично и е много печен тип, но по едно време нещо му беше прищракало.
TeDo_BaPHa: Много "млад" си в този форум и не знаеш за какво става въпрос!
frogcho написа:Baba_Kuna_Biker1/2/3.
Снощо цялото бла-бла беше оспамено.
http://i.data.bg/08/10/26/1214297_orig.jpg
frogcho написа:НЕ ОБИЖДАЙ ОЗИ,ОСОБЕНО НА ЗЪЛ!!
nemo_awp написа:Предлагам да добавите и @Alpina
axelmax написа:мен що ме няма?
SpoileR написа:frogcho написа:НЕ ОБИЖДАЙ ОЗИ,ОСОБЕНО НА ЗЪЛ!!
Така е... само мене могат да ме обиждат на ЗЪЛ (и на робот) едновременно!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта