ЪЪЪЪЪ.....Ъ.ъъъъъъъъ....
по темата:
Евала му правя за дирекността и искреността,
макар и да е доста грубо понякога...
Много ясно , че трябва да е директен!
85%+++ от хората бяха тотални ламери!
Като се явяват какво си въобразяват?
Родители нямат ли?
Близки и приятели нямат ли?
Може ли да квичи като сгазено псе и да се явява на такъв конкурс?
Няма ли предварително някой близък който да му каже: Къде си тръгнал бе, братО?!?!
Всичко е пълна селяния! Искат да ги дадат ПО ТЕЛЕВИЗОРА щото миналата година най-голямите идиоти станаха по известни от колкото победителя на финала! Това е всичко.
Не е важно с какво ще те запомнят важното е да те запомнят.
В първия music idol НЯМАШЕ толкова простотия защото имаше някъв респект все пак и хората малко или много се самооценяваха що годе коректно.
И какво ? Явил се някакъв там и трябва ако не за друго, поне като не може да пее, да му направим евала за ентусиазма? Така ли?
Това е простотия... като не можеш не отиваш! или като си решил да правиш
ШОУ поне нещо оригинално да измисли! а не да показва простотията си.
Сигурен съм, че има хора които ДОРИ НЕ ПОДОЗИРАТ КОЛКО СА ЗЛЕ, и да имат приятели и близки те няма да им го кажат, за да не им
НАРАНЯТ САМОЧУВСТВИЕТО...
оХ МИЛИТЕ ТЕ... а по добре ли е да ЛЕТЯТ В ОБЛАЦИТЕ и вЕтар да ги веее на бял кон, и да се явят и пред цяла България да им кажат: "Ходи върти кючеци, ма заеБи пеенето...", "ПЕЕТЕ УЖАСНО"ИЛИ "Вие сте ми скучна" или и тия да се скъсат от рев?!?!
Това нормално ли е?
Еми К'ВОТО Е- Т'ВА Е....
Такива хора ПРАВО В ЛИЦЕТО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ КАЗВА ИСТИНАТА И ТО ПО НАЙ ГРУБИЯ НАЧИН, веднъж за винаги да спрат да си въобразяват че са хванали господ за шлифера и да си мислят врели и некипели.
Наранявало им самочувствието? Какво самочувствие бе?! Да има покритие т'ва самочувствие РАЗБИРАМ!
Аз лично най се издразних на КЕН ЛИЙЙ! Може ли да отиваш на конкурс от такъв калибър, да пееееш и да не знаеш к'во пеееш?!?!
Да, Фънкои може да е директен, може би и трябва да не е толкова груб, но за тяхно добро е по- грубия начин...
"
С пистолет и блага дума се постига повече, от колкото с блага дума."