Щрудели, баници и т.н. ((:

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот ochmi » Чет Юни 12, 2008 1:37 pm

В тая тема май всички гледат да се разпишат..нарочили го и айде давай :crazy: Човека си е коректен,това че 1000 производителя си слагат името на рамката.. се в гъз.Дали ще е Рам,Астро или Крафт няма значение - алуминия няма да стане на стомана като сменим марките ;)

:beer:
Аватар
ochmi

Рейтинг: 1044

Мнениеот Antares » Чет Юни 12, 2008 1:41 pm

Е*ахти и сапунката!
Идалго се опитва да продаде на дон Тортильо любимата си кобила Есмералда. Но дон Тортильо не знае, че кобилата Есмералда се е родила жребец, и злия ветеринар Луис-Мигел му е направил операция за смяна на пола!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот kotka12 » Чет Юни 12, 2008 1:54 pm

мне
злият барон Юрген фон Крафтщоф
е клонирал клетото добиче
което не знае, че има брат-близнак
Идалго е изпаднал в амнезия
и не е сигурен
откъде има Есмералда
всички чакаме развръзката
в следващите 3456 епизода..ъъ...поста
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Re: Щрудели, баници и т.н. ((:

Мнениеот dEcLiNe » Чет Май 07, 2009 10:22 pm

Така, съжалявам, че възродих отново тази тема, но се налага да попитам нещо.В момента мисля да закупя това колело viewtopic.php?f=16&t=51911 . Изчетох цялата тема и честно казано съм доста объркан - птребителя (•̪●) надежден продавач ли е и струва ли си да купя тази машинка?По отношение на рамката мисля, че тя е качествена.Знае се, че рам купуват рамки от заводите на по-големите фирми и тези заводи се намират в Азия.Тая рамка е или на крафтщов или на астро до колкото разбрах и просто няма откъде другаде да е излязла освен от там и след като видях снимките на рамката(точно когато е била пристигнала нова) в розовото колело, кашона на рам присъстваше там => това е рамка на един от големите производители с добро качество или поне е направена от производителя направил и всичко останало на рам. :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Re: Щрудели, баници и т.н. ((:

Мнениеот Antares » Пет Май 08, 2009 7:25 am

Всяка една покупка на стока втора употреба от форум е риск. И този риск го поемаш ти. Тук вероятно ще чуеш доста най-различни мнения, малко от тях - непредубедени и обективни. Моето не е такова, предуобеден съм, поради прочетеното в тази тема.
Най-добрия начин е да идеш, да видиш колелото сам, да направиш някое-друго кръгче и сам да прецениш струва ли си исканите пари или не...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Бла - Бла