П.П. Така се наплюсках днес, още дълго ще ми е тежко

А защо да не живееш?В някои краища на Света има хора, които 100 си ги правят без проблем, че и отгоре.И не изглеждат хич зле за тази възраст!Мислиш, че си видяла всичко и не ти трябва някоя и друга годинка повече за да се порадваш или научиш нещо от живота ли?Quiz написа:agent_Jekov написа: Само дето вкусното не винаги е полезно.![]()
Дреме ми на шапката, няма да живея 100 години я!
did написа:Бе лебът си е леп. Има и по-вредни навици: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1261671
agent_Jekov написа: А защо да не живееш?В някои краища на Света има хора, които 100 си ги правят без проблем, че и отгоре.И не изглеждат хич зле за тази възраст!Мислиш, че си видяла всичко и не ти трябва някоя и друга годинка повече за да се порадваш или научиш нещо от живота ли?
...Мислиш, че си видяла всичко...
agent_Jekov написа:В някои краища на Света има хора, които 100 си ги правят без проблем, че и отгоре.И не изглеждат хич зле за тази възраст!
Да.Тези, които визирам основно са индииците, които си се хранят по-здравословно от нас.Ти се излагаш.PtD написа:И според те задължително са се хранили здравословно
agent_Jekov написа:@Quiz Защо мислиш, че ми се слушат оправдания за собственият ти избор да ядеш нездравословен хляб?Няма нужда, наистина.
Ти отдавна показа, че няма смисъл от диалог.Със синдрома "то си рупа ли рупа" не ми се занимава.Здравето си е твое.Quiz написа:agent_Jekov написа:@Quiz Защо мислиш, че ми се слушат оправдания за собственият ти избор да ядеш нездравословен хляб?Няма нужда, наистина.
Явно не си узрял дори за обикновен диалог.
agent_Jekov написа:...
hitar_potter написа:между двете платна на булеварда, където има там как се вика.. Абе, където е тревичката. Та там някой си постилаше, за да ляга да спи....
rarekin написа:..... говоренето на английски може да ви убие!![]()
agent_Jekov написа:здравословно хранене>по-дълъг живот.Айде чао.
Dr.Green Thumb написа:Ръчен рулллллз![]()
![]()
ръжен suxxx
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта