lanzz написа:че снеговалежа невидима услуга ли е?
veskoz написа:И пак неподготвени. От 22 часа снощи вали. Мама и д*еба скапана и общини и фирми!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alpina написа:P.S. С летните гуми 195/50/15 нямахме никакви проблеми по улиците въпреки
Alpina написа:Как неподготвени бре, са не тебе и очите си ли да вярвам или на http://sofia.dir.bg/2009/12/18/news5573126.html![]()
![]()
veskoz написа:От кръстовището на MOTO-PFOHE до бул. Христо Ботев, неизчистено, 1:10 min !
hitar_potar написа:veskoz написа:От кръстовището на MOTO-PFOHE до бул. Христо Ботев, неизчистено, 1:10 min !
тва колко км... пардон, метра са, че не знам из софията географията???
hitar_potar написа:Хм, а при мен в Русе дърмони слънчице и е леко хладно, без вятър. Тва време стана хептен като български политик - ненормално такова!...
Alpina написа:hitar_potar написа:Хм, а при мен в Русе дърмони слънчице и е леко хладно, без вятър. Тва време стана хептен като български политик - ненормално такова!...
Е какво ненормално... само в София са 2-3 климатични пояса... ти за Русе...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 16 госта