Нали разбрахме,че Исус не е никакво божество или нещо подобно,а е The Stig.Вече може да се сложи край на спора.
Alpina написа:Лаврентий Берия написа:ПП Аз пиша Бог с главна буква!
Това е защото си достатъчно наивен (разбирай глупав), че да вярваш в него
Лаврентий Берия написа:Едва сега видях, че АДМИН е изтрил подписа ми с, който обявих закриването на профила си.
hitar_potter написа:Малко е противоречиво.. На някои места казват, че вярващите пишат с главна буква, а невярващите - както си искат..
На книга...bikerider написа:все пак сме православна държава.
BurNiNg_IcE написа:Защо по дяволите имам минус на това мнение: viewtopic.php?f=26&t=81912&start=30#p697596
НЕЩО ГРЕШНО ЛИ КАЗАХ и ако може да се обосновете КАКВО?![]()
BurNiNg_IcE написа:Е да ама аз съм упорит.
ico 1 написа:Аз ги искам. Взех си малко, нали може?
DTD написа:22-24 Юли - Чепеларе / DH+XC / Държавен Шампионат / UCI CN
Това значи ли, че е първокласно състезание по UCI? Ако не, то какво точно значи CN? Благодаря предварително.
BurNiNg_IcE написа:НЕЩО ГРЕШНО ЛИ КАЗАХ и ако може да се обосновете КАКВО?
Antares написа:На книга...bikerider написа:все пак сме православна държава.
PowerSlide написа:Точен линк към конкретно мнение е много хубаво да се ползва
PowerSlide написа:Подлагаш на съмнение интелектуалния багаж на ССП (Средно Статистическия Потребител) на форума? При положение, че многоуважаемия Antares е пуснал перфектно ръководство за ползване на phpBB базиран сайт (този форум) извода от твоето неверие е, че оценяваш нивото на интелект на ССП на форума дооооста ниско.И аз, и ти сме ССП
ЧЕСТИТО
Antares написа:Абе с две думи - Antares е виновен за покачването на бензина, напрежението между Кореите, геноцида срещу арменците, третия райх, наличието на Азис, както и спадането на рейтинга на Обама. Да, аз му нацъках минусите!
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 16 госта