pibsi написа:Кой беше тоя дето днеска на спирката на стадиона към 13:30 мина на 10 сант'а от менеВидях само ,че беше със сив РАМ АМ мисля ,че 1
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Foxy_FR написа:Днес към 16:40 в квартал Младост 4 , точно до училището минаха двама...Единия не го видях точно а другото момче беше с бяла каска Drag (Мисля ..) и някакъв Climber със двукоронна вилка вдигната на МАКС...Заприлича ми на Duro Tripple (гледката е страшна....щеше да падна) .
bokichaa написа:~13.30...бул. Левски...в посока Ректората-
Спортната палата...ТУЧО ЧУЧО...
...с тез слушалки в ушите човек не мохе да те поздрави...
дори с клаксон..![]()
тучо чучо написа:bokichaa написа:~13.30...бул. Левски...в посока Ректората-
Спортната палата...ТУЧО ЧУЧО...
...с тез слушалки в ушите човек не мохе да те поздрави...
дори с клаксон..![]()
Ех, все там се засичаме, но този път не съм те видял!
Reactor написа:Днес по бул.Гоце Делчев.Посока от Южния парк към бул.Костенски водопад.Час - около 15:45.Там мина Бокича icon_smile.gif icon_beer.gif
SeeSaw написа:
Случайно да си била на ъгъла на "Партиарх Евтимий" и "Витошка" към 7:30 - 8:00 (сещаш се, пред магазина на мТел)
А случайно да си била на кръчма снощи между 21 и 23 часа и да си пушила Карелия?contty написа:SeeSaw написа:
Случайно да си била на ъгъла на "Партиарх Евтимий" и "Витошка" към 7:30 - 8:00 (сещаш се, пред магазина на мТел)
Да.![]()
![]()
Ти ли беше с някакво колело и пресече на светофара?
NovemberCharlie написа:А случайно да си била на кръчма снощи между 21 и 23 часа и да си пушила Карелия?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта