PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:Вчера в Русе видях msniki със сив Ram Freeride покрай театъра мина 2 пъти, малко преди обяд с едно момиче.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:..... край "Лайното" май си се събирате честичко вие ....
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Много байкъри миналата седмица из Русе грАда..... край "Лайното" май си се събирате честичко вие Инак един червен, боен твърдак по главната, що пъти мина....
gilb написа:23.07 (вторник) Докато се разхождах в Созопол се разминах с младеж със зелена спускаческа Kona (май оператор).
Махнах му,ама беше зает да лафи с дружинката си.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
pn3r написа:Поздрави на колегата, с който се разминахме между хижите под Ком. До Петрохан имаше прясна следа от велосипед... предполагам твоята?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
msniki написа:mopper
Мина 4-5-ти покрай кафе "лайното" в Русе центъра.
mopper написа:msniki написа:mopper
Мина 4-5-ти покрай кафе "лайното" в Русе центъра.
Може и повече да са, ама така е като познавам само центъра..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта