to4ka написа:Здравей, могат да станат 7 като махнеш или най горният или най долният венец, който си избереш
Ozzie написа:ми добре дошъл
В 2300 на кой ли му се занимава да чете две страници препирни и да съди кой крив, кой прав?
Както се казва в една поговорка - покрай сухото гори и мокрото (или май беше обратно)?
TheAnimal написа:Преди малко се опитаха да ме оберат и май утре ще съм
darlik_95 написа:А Ozzie ти си бил от Варна. Къде карате там. Искам да покарам някой ден през лятото с вас, ако е възможно?
spruld0g написа:darlik_95 написа:А Ozzie ти си бил от Варна. Къде карате там. Искам да покарам някой ден през лятото с вас, ако е възможно?
Ами и аз съм от Варна, има къде да се кара. На ТВ кула правим нови пътеки сега и става доста приятно, едната пътека е около 700м мисля..
Обаждай се като идваш, може да покараме заедно с компанията от тук.
boriss13 написа:Днес цял ден снимах 10-и епизод на "Столичани в повече"....
Antares написа:А'е ви серем и на никовете, по петнайсе хиляди йероглифа отпред и отзад, като циганските коне с пискюлите сте...
darlik_95 написа:boriss13 написа:Днес цял ден снимах 10-и епизод на "Столичани в повече"....
Какво по точно работиш, ако не се шегуваш разбира се?![]()
exiteyes написа:Влизам в завоя с дерайльора, при колите с вратите, а киндилиците с вилиците.
azze написа:exiteyes написа:Влизам в завоя с дерайльора, при колите с вратите, а киндилиците с вилиците.
К'о?
boriss13 написа:Днес цял ден снимах 10-и епизод на "Столичани в повече"....
s1m3on написа:Пак не познаха за днешният дъжд. Баси якото време беше в БлагоевградНа новините не вярвайте вече
![]()
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта