prokalnatiq написа:183см (+/- 1) и постоянни 73 кг.
хърбел
prokalnatiq написа:183см (+/- 1) и постоянни 73 кг.
prokalnatiq написа:Ще пробвам да променя режима си на хранене към по-здравословен и ще спортувам повече. Не съм от София, а ми е неудобно да се обадя само за съвет (без заплащане).
Ozzie не съм толкова слаб, просто костите явно са ми леки.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Забележка: без диета не можете да свалите мазнините от корема. Упражненията оформят мускулите, но не горят мазнини. Мазнините се горят, когато има недостиг на енергия, а наличието на повече мускули гори повече енергия от колкото ако имате по-малко мускули, затова е добре да имате мускули.
prokalnatiq написа:Забележка: без диета не можете да свалите мазнините от корема. Упражненията оформят мускулите, но не горят мазнини. Мазнините се горят, когато има недостиг на енергия, а наличието на повече мускули гори повече енергия от колкото ако имате по-малко мускули, затова е добре да имате мускули.
Намерих това, явно диетата му е майката.
BurNiNg_IcE написа:prokalnatiq написа:Забележка: без диета не можете да свалите мазнините от корема. Упражненията оформят мускулите, но не горят мазнини. Мазнините се горят, когато има недостиг на енергия, а наличието на повече мускули гори повече енергия от колкото ако имате по-малко мускули, затова е добре да имате мускули.
Пробвай и това, освен диетата http://vbox7.com/play:ec8aa1d9b5
PRobably написа:Купи си някъв шосеен за 50-60 лв и стой мирен...Преди карах един шимано 105 и бях супер доволен.Взех го нов от црц за мноооого тънки пари,а беше конкурентен на великия сейнт,колкото и смешно да ти звучи.
royalracing написа:не може да имаш собствено мнение и
kriisoo написа:royalracing написа:не може да имаш собствено мнение и
Еми ако собственото ти мнение, за Фирма ( да с главно Ф, защото са много големи), като SRAM е изградено на това, че си карал един техен оптегач за XC/AM (7-8ма употреба) в стил, за който не е предназначен е доста разумно![]()
Peace, bro!

prokalnatiq написа:Забележка: без диета не можете да свалите мазнините от корема. Упражненията оформят мускулите, но не горят мазнини. Мазнините се горят, когато има недостиг на енергия, а наличието на повече мускули гори повече енергия от колкото ако имате по-малко мускули, затова е добре да имате мускули.

Daniel Panev написа:prokalnatiq написа:Забележка: без диета не можете да свалите мазнините от корема. Упражненията оформят мускулите, но не горят мазнини. Мазнините се горят, когато има недостиг на енергия, а наличието на повече мускули гори повече енергия от колкото ако имате по-малко мускули, затова е добре да имате мускули.
Малко допълнителна информация...
rarekin написа:Daniel Panev написа:prokalnatiq написа:Забележка: без диета не можете да свалите мазнините от корема. Упражненията оформят мускулите, но не горят мазнини. Мазнините се горят, когато има недостиг на енергия, а наличието на повече мускули гори повече енергия от колкото ако имате по-малко мускули, затова е добре да имате мускули.
Малко допълнителна информация...
Забележителна статия. "Научените уроци" ме накараха да се смея. Доста.

_SoRa_ написа:Ама вие сериозно ли![]()
К'ви пет лева, к'во форматиране![]()
only_sell написа:Абе 1 минус колко рейтинг маха?
r1nftw написа:only_sell написа:Абе 1 минус колко рейтинг маха?
Зависи.
_SoRa_ написа:А какво да направя за да ги премахна тия троянци
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта