dEcLiNe написа:fall_out написа:moredirt.co.uk Се мотат из България, един известан карач ще им показва неща, пък който ходи на Сопот да позира.
Я пак?
fall_out написа:dEcLiNe написа:fall_out написа:moredirt.co.uk Се мотат из България, един известан карач ще им показва неща, пък който ходи на Сопот да позира.
Я пак?
moredirt.co.uk Се мотат из България, един известан карач ще им показва неща, пък който ходи на Сопот да позира.
exiteyes написа:Дано чукна на дърво, дано няма произшествия, докато събера пари за заден wheelset + дерайльор и касета. Да стане всичко комплект та поне да има малко визия, че после ще ви гледам как ще ми ръсите пак глупости от сорта "карай си счупения крос" крос, крос ама минал покрай кросовете
follow_me написа:Само нали знаеш, че от арката до короната на дуро трипъл разстоянието е 20 см, а хода е 13 см. И наистина имаше във "Вивело" и един приятел си купи една такава и я сложи на рам фр 2009. Ако имат още бройки там би трябвало да ги изложат отпред, но не съм ходил от доста време, за да ти кажа със сигурност.
PRObably1 написа:Я...Сега я видях и в screambikes http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisi ... riple.html явно пак са в производство
exiteyes написа:Дано чукна на дърво, дано няма произшествия, докато събера пари за заден wheelset + дерайльор и касета. Да стане всичко комплект та поне да има малко визия, че после ще ви гледам как ще ми ръсите пак глупости от сорта "карай си счупения крос" крос, крос ама минал покрай кросовете
Gasolin написа:Maй е пукнал Осама...
PRobably написа:София,с еконт не ми се замимава, ако някой от друг град иска да го огледа,нека дойде до тук,аз ще приспадна от цената за бензина.
това не ни задължава да го купим, нали?ако някой от друг град иска да го огледа
Ozzie написа:'що пък задължително да сме с пари?
казал си:това не ни задължава да го купим, нали?ако някой от друг град иска да го огледа
eMcKu написа:http://vbox7.com/play:02db90be![]()
![]()
PRobably написа:Ти ела и не го купи после си чакай парите за бензина.
spruld0g написа:За втори път убихме реал мадрид 1:1 Барса рулира и отиваме на финала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PRobably написа:Фьодор не е във форма напоследък,дърт си е вече...въпреки че съм му фен тайно се надявам Дан да му преправи физиономията.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта