Antares написа:Започвам целенасочена кампания за смъкване на рейтинга на ChildrenOfChaos под 1000. Това момче трябва да му се спре достъпа до сериозните теми, щото дава такива идиотски съвети, че чак страх ме хваща...
boriss13 написа:boriss13 написа:boriss13 написа:Баси колко е рано...
s1m3on написа:Ехо как сте приятели
TheAnimal написа:Егати тегавият ден. Сума ти и време пих бира в парка, мотках се. А времето едвам, едвам върви. Искам да се прибера, да се съблека гола и да се просна на дивана.
Univer welo написа:TheAnimal написа:Егати тегавият ден. Сума ти и време пих бира в парка, мотках се. А времето едвам, едвам върви. Искам да се прибера, да се съблека гола и да се просна на дивана.
САМИЧКА??
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
natalito написа:s1m3on написа:Ехо как сте приятели
стойм си
psixopat написа:И какво правиш в Габрово ?
follow_me написа:Някой да иска три малки котенца или поне едно? Имам една голяма женска котка, която роди и сега няма какво да ги права малките. Родили са се преди около 1-2 дни.
Watanabe написа:Днееес, счупих ухо, скъсах спици, карах 40-на км с натаманен сингъл спийд. Прасна ни градушка, порой, опече ни слънцето, после пак някакъв дъжд. А за капак предателят Power slide нагло заявява че не дошъл да кара, щото ял пържоли и пиел мастика с таратор.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта