Сега съм с тези http://www.technomarket.bg/products/091 ... dr-ex50lpw и съм сравнително доволен от цена/качество.
Но според мен послушай Панев, той определено разбира от слушалки.
BurNiNg_IcE написа:Но според мен послушай Панев, той определено разбира от слушалки.![]()

animal_ написа:Някой може ли да каже от къде са дават + и - на теми във форума,защото доста често гледам се оплакват хора че им набили минус във темата и рейтинга намаля :?

animal_ написа:Някой може ли да каже от къде са дават + и - на теми във форума,защото доста често гледам се оплакват хора че им набили минус във темата и рейтинга намаля :?

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

blackrider написа:И последен въпрос ,който наистина е тъп ...
Слушалките ,които Panev ми предложи съвместими ли са с този телефон ?
http://www.gsmreview.bg/uploads/th500/file377.jpg
т.е Samsugn Galaxy 550 ?
vvvaaal написа:IS e. Поне един приятел има еднокоронния вариант и е IS. Ако ще слагаш 203мм ротор, това са едни от най-трудните за намиране преходници.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
did написа:а правилата на форума чете ли, когато се регистрира?
deni032299 написа:Ако по еконт се прати сутринта една пратка, тя на другия ден ли ще доиде или следобед.
ferrari4456 написа: 11сутринта................. 100% достоверност
prokalnatiq написа:ferrari4456 написа: 11сутринта................. 100% достоверност
Айде недей бъди толкова сигурен! Обикновено към 9 пращат СМС и тогава са в офиса!
royalracing написа:prokalnatiq написа:ferrari4456 написа: 11сутринта................. 100% достоверност
Айде недей бъди толкова сигурен! Обикновено към 9 пращат СМС и тогава са в офиса!
Ако ще взимаш пари-Пращат СМС-а между 9.00 и 10.00,и си взимаш парите СЛЕД 11.00часа
Ако ще взимаш пратка-Изпратят ли ти СМС-а можеш да я вземеш по всяко време.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
pop_rock написа:''Center lock'' монтаж на ротора по-добър ли е от нормалния (6 болта)?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта