azze написа:Да си лягам ли пак или ми стигат 3 часа сън?Голяма дилема.Ако не си легна,по-късно през деня ще ми се приспи много,но пък от друга страна,ако си легна,може да стана много късно.Уж си настроих алармата на ГСМ-а за 10,но не разчитам да ме събуди.
naskoj написа:искам ново колело и то скоро![]()
![]()
anywho написа:Във момента карам Courage moltainbike
lusi5001 написа:PRObably1 написа:Здравейте,не знаех къде да съобщя и реших да напиша тук,на Витоша намерих ключ са спици-мястото е там където се дават билетите при оная лелка,кръгъл бяло сив на цвят..Ако е на някой от форума да драсне едно ЛС..
Също така искам да съобщя,че днес на площада на Драгалевци на чешмите е загубен зелен FullFace Drag Neat към 14;30-15;00..В 15;10 ми казаха,че момче с червена мекица се е въртяло там.В 15;30 се върнах,но каската я нямаше.. Съмнявам се "крадеца"да я върне,но все пак..Има "пукнатина" на козирката и е поодрана.Ще пусна мнение и в "Откраднати Велосипеди" ако смятате,че е ненужно махнете го.
Eто снимка:
viewtopic.php?f=3&t=13279&p=748822&hilit=%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8#p748822
PRObably1 написа:Здравейте,не знаех къде да съобщя и реших да напиша тук,на Витоша намерих ключ са спици-мястото е там където се дават билетите при оная лелка,кръгъл бяло сив на цвят..Ако е на някой от форума да драсне едно ЛС..
Също така искам да съобщя,че днес на площада на Драгалевци на чешмите е загубен зелен FullFace Drag Neat към 14;30-15;00..В 15;10 ми казаха,че момче с червена мекица се е въртяло там.В 15;30 се върнах,но каската я нямаше.. Съмнявам се "крадеца"да я върне,но все пак..Има "пукнатина" на козирката и е поодрана.Ще пусна мнение и в "Откраднати Велосипеди" ако смятате,че е ненужно махнете го.
Eто снимка:
amstel4o написа:...рамка
скоба specialized![]()
![]()
току що го виждам и ми стана любимата байк фраза просто към рамата давам рамка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vla40 написа:Някой да има болтчета за диск ?
2 ми трябват ако някой има да пише на ЛС
Gasolin написа:Петък до Събота сме в София с един приятел и се чудехме дали някъде покрай бул. България 83 (хотелът, където трябва да спим) има някакви дестинации за каране - дъртове,пъмпове, ала-бала... Дори да не са много близо не е проблем, ще имаме някъде към половин ден да се разкараме нанякъде.
PRObably1 написа:Gasolin написа:Петък до Събота сме в София с един приятел и се чудехме дали някъде покрай бул. България 83 (хотелът, където трябва да спим) има някакви дестинации за каране - дъртове,пъмпове, ала-бала... Дори да не са много близо не е проблем, ще имаме някъде към половин ден да се разкараме нанякъде.
Ако имате подходящите колела отидете на Драгалевци(В събота),ако искате Дърт Джъмп-Борисовата Градина има пъмпове и дъртове .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта