prokalnatiq написа:Сигурно задавам най-тъпия възможен въпрос, но да пробвам.
CD-то в колата чете само маркови (купени от магазин) дискове. Как да запиша обикновен CD или DVD диск, за да може да го прочете (обикновени MP3-ки ще качвам). Трябва ли да имам специална записвачка, за да направя такъв диск, и ако не как точно става (по принцип работя с неро).
Благодаря предварително.
prokalnatiq написа:CD-то в колата чете само маркови (купени от магазин) дискове.
prokalnatiq написа:2004 Citroen Xsara, с оригинално CD. Така, дисковете които съм пробвал съм ги записвал аз (нови дискове), но по стандартния начин - CD-ROM (опция), сега влязох в Херо и видях функция Audio CD. Като я избера ми излизат само 85мин лимит на записа. Дискът с който пробвам е чисто нов, празен с големина 700мб
П.П. Предполагам, че записани така, заемат доста повече място. Явно за това в "купешките" дискове (повечето) има малко песни.
prokalnatiq написа:П.П. Предполагам, че записани така, заемат доста повече място. Явно за това в "купешките" дискове (повечето) има малко песни.
prokalnatiq написа:Трябва ли да имам специална записвачка, за да направя такъв диск, и ако не как точно става (по принцип работя с неро).
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

prokalnatiq написа:2004 Citroen Xsara, с оригинално CD.
prokalnatiq написа:На купона снощи (днес), се поуляхме с музиката и кам 1:30 някой звани на вратата - полицаи. Искаха ми личната карта, защото бях домакина, записаха ми име и ЕГН, въпроса е защо?
Май имаше нещо че при второ оплакване (за същата вечер) се пише акт. По запознатите да кажат.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Ozzie написа:Сигурен ли си, че CD-то може да чете мр3-ки, понеже видях, че това ти е идеята?
spirov92 написа:Чакай да хвърля боб, да видя какви са ти главината и дерайльора и в какво състояние са, и ще ти кажа
Ozzie написа:За този бюджет ACERA или ALIVIO и то на старо.
Главината може да изкара още малко или повече, зависи от начина на употреба.
clkgtr06545 написа:Някой знае ли какви спици ще са добра комбинация с шина Mach1 MAD (бяла) и главина Formula DC 32. Изкам да сложа нещо здраво и се насочих към това http://ridespot.net/productdetails.php?productID=10838, като си наумих и да са чернички
. В магазина ми казаха , че няма смисъл от такава инвестиция и че спици от 40 ст. пак ми вършат работа и изкам да питам има ли смисъл да слагам по-скъпи спици.
mastadon't написа:Абе тигъра женски лъв ли е?

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта