Хах, ти па к'во ми правиш в града :Рkikon написа:...
Antares написа:Хах, ти па к'во ми правиш в града :Рkikon написа:...
Иначе колкото пъти да минавам от там - ни жив, ни умрял хиксър не съм видял... Най-много някой заблуден скейтър...
kikon написа: хапнах в К2 палачинка с шоколад
Анелия написа:kikon написа: хапнах в К2 палачинка с шоколад
съвсем не е НВД
kikon написа:Анелия написа:kikon написа: хапнах в К2 палачинка с шоколад
съвсем не е НВД
Отдавна не спазвам НВД, по-скоро се ръководя от принципната постановка на нещата. Просто започна да заема прекалено голяма част от съзнанието ми, ежедневието ми.
А още по-отдавна не съм посещавала сайта.
Editor написа:kikon написа:Анелия написа:kikon написа: хапнах в К2 палачинка с шоколад
съвсем не е НВД
Отдавна не спазвам НВД, по-скоро се ръководя от принципната постановка на нещата. Просто започна да заема прекалено голяма част от съзнанието ми, ежедневието ми.
А още по-отдавна не съм посещавала сайта.
НВД?Това някакви женски съкращения ли трябва да са?Единственото нещо за което се сещам е New World Disorder !
Така ли му викат вече? и..ъъъ.... къде заряза Хамстера?kikon написа:Аз пък днес видях bikezilla! За втори път, де, ама първия не знаех, че е тойОбеща ми, че ще караме заедно, да видим
![]()
Горкия...Antares написа:Чарли, Хамстера е "много добър приятел"
PtD написа:Изтощил се е от много "каране заедно"
Editor написа:Ее Евчее не виждаш ли че Чарли ревнува ?
тучо чучо написа:Днес, около 14 ч., на Графа и Раковски ме подмина юнак с жълт RAM AM с бял Marzocchi AM. Беше с каска - похвално!
Той и в сряда гледаше така в метротоAn Alien Hoopajupe написа:Днеска видях и Хамстера на ескалатора в метрото ,гледаше депресирано в една точка и не ме видЕ
NovemberCharlie написа:Той и в сряда гледаше така в метротоAn Alien Hoopajupe написа:Днеска видях и Хамстера на ескалатора в метрото ,гледаше депресирано в една точка и не ме видЕ
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта