Другата година съм замислила вино да си направя

Ozzie написа:абееее.... да се разпиша и аз...
се'а сме си залипсвали с една французойка
тя в София, мен ме знаете къде
уж беше за лятото, али- бали...
чудя се к'во да правя сега
Ozzie написа:как да ти кажа... не е изтървана от зоопарка, нито пък е нещо extraordinary
ще живееш ми струва?
taurus13 написа:И аз веднъж видях едно съкровище...
fastera2 написа:taurus13 написа:И аз веднъж видях едно съкровище...
Да са ти честити предстоящите проблеми
taurus13 написа:fastera2 написа:taurus13 написа:И аз веднъж видях едно съкровище...
Да са ти честити предстоящите проблеми
А..аз нямам проблем с никакви "съкровища" - те имат проблеми с мен - накрая излизам егоцентричен непукист, който не обича децата и мисли само за тъпи колела.
fastera2 написа:Ти намеси една много добра тема свързана с любоФта.А именно кое предпочитаме повече да любим колелото или жената-Това е въпроса?!
Ozzie написа:отървах се преди време... или се отърваха от мен, nevermind
PtD написа:fastera2 написа:Ти намеси една много добра тема свързана с любоФта.А именно кое предпочитаме повече да любим колелото или жената-Това е въпроса?!
E, не. Защо хората винаги трябва да поставят въпроса "или/или". Аз пък съм привърженик на "и/и".
25thframe написа:...или все си мисля, че при по-възрастните ( да не се засегнеш)
25thframe написа:... не ми казвай, че нямаш останали дни платен отпуск ...
fastera2 написа:
И тази,и другата,и после отначало.Повтарящо се действие
hitar_potar написа:fastera2 написа:
И тази,и другата,и после отначало.Повтарящо се действие
демек - кръговрат, а?![]()
KiD_WiTh_GuN написа:Незнам, може да ви се сторя смешен. Незнам дали някой го е изпитвал но вече 1 месец чакам и плача всеки ден момичето с което сме били само 9 месеца....... Просто незнам какво да правя......... Всеки ден трябва да и се моля за да се видим, тя постоянно ме мачка но немога искам да я намразя, искам да я убия каквото и да е искам само да я забравя но не става......... Искам я и продължавам да я искам и я обичам и въобще искам да заеба всичко и да съм с нея и незнам как да и го покажа по-добре от това което правя. Извинявам се, че на някои места може да не съм сложил препинателни знаци.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта