Аз живея в Софияboriss13 написа:а теб не те ли е срам, да се подвизаваш по софийско и да не се обадиш за по бира?
Esoteric написа:Стара Загора - София: час и половина.
опелченеца можел спокойно да си бичи със 160, а аз се притеснявах, че 20-те му годинки ще натежат.
сега е време за
BurNiNg_IcE написа:Някой малко хелп - търся европейския мод на NFS U2, че има Corsa и 106 там и ми е интересно да ги раздвижа...![]()
P.S. Неможе да се замести отделна кола иска си точно тази версия за тези 2 коли...иначе Е30ката я правя дива и щастлива..
gesh0898 написа:Ако имаш предвид воксхола и пежото, аз я имам оригинална на диск.
boriss13 написа:Абе в западния има ли нортшор?
Не може да няма експорт на сейвовете. Обикновено ги държи в My Documents...BurNiNg_IcE написа:Да същите, ама не искам да я преинсталирвам, че съм си играл 4-5 часа вчера, да си добавям коли по мой избор.
xcrider написа:видях бати енчо да кара мондтрактор самнонбул![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boriss13 написа:Скууууукаааааа....
PtD написа:Айде продължете това!
Antares написа:PtD написа:Айде продължете това!
продълж :Р
naskoj написа:Аз сънувах, че отивам с майка ми в някакъв магазин за колелета и там хората ме слагат на един стол ,и го наместват нещо .И ме карат да пиша "16,5" и "14,5" и аз се забравях да напиша знака за градуси . после ми казаха че до 5 мин ще донесат и двете колелета да ги пробвам . След това майка ми скочи от страни на стълбите пред магазина и аз я последвах .
Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
Burned написа:naskoj написа:Аз сънувах, че отивам с майка ми в някакъв магазин за колелета и там хората ме слагат на един стол ,и го наместват нещо .И ме карат да пиша "16,5" и "14,5" и аз се забравях да напиша знака за градуси . после ми казаха че до 5 мин ще донесат и двете колелета да ги пробвам . След това майка ми скочи от страни на стълбите пред магазина и аз я последвах .
Ако пиша тук съня нали се брои за разказване, защото знам, че ако го разкажеш преди обяд се сбъдва .
shaady написа:Burned написа:naskoj написа:Аз сънувах ..
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта