hitar_potter написа:Всеки продукт, който купуваш трябва да има някаква гаранция.
Ozzie написа:hitar_potter написа:Всеки продукт, който купуваш трябва да има някаква гаранция.
Не някаква, а двугодишна. Такива са изискванията на ЕС за всички страни членове.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Ozzie написа:hitar_potter написа:Всеки продукт, който купуваш трябва да има някаква гаранция.
Не някаква, а двугодишна. Такива са изискванията на ЕС за всички страни членове.
hitar_potter написа:Абе това е едно животно, дето само съм чувал за него. Редовно се продават продукти с по 6 месеца гаранция...
pop_rock написа:Вредно ли е да въртя с 15-ка рамка, при положение че съм 175 см (Карам с дълъг кол за седалка )
VOLATGE написа:http://www.pinkbike.com/news/Truvativ-HammerSchmidt-Preview-2008.html

Kpoko написа:Много зависи от геометрията на самата рамка, аз съм 172 и карам 15 инчова рамка, . . .

stuwie.mtb написа:Здравейте преди около 2 седмици си закупих iPod Shuffle 4 g. Разопаковах го, заредих го, но не иска да работи. Някой ще ме светне ли от какво може да е.![]()
![]()
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
Taco написа:gilb написа:Може ли някой да ми обясни какво по дяволите е това?
Декланшор ли е що е?
Прочетох статията, но понеже не съм много на ТИ с английския, някой може ли да каже дали с плоча 22(24) докарва просто сила от 36(38) зъба или с плоча от 22(24) докарва и от 22(24) и от 36(38) зъба, и имам възможност да сменям чрез шифтъра, в зависимост от това как ми е удобно...
, колелото си
.Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта