ЕДИТ: @marsa

Slade написа:С какъв ключ се сваляха гайките на осите на старите главини без QR - 15 или 17 беше?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
azze написа:Не-вело въпрос,ама нищо.Абе,сега съм забутан в едно село и трябваше да пълня една газова бутилка на бензиностанция.Както и да е...Човекът я напълни догоре,което знам,че е опасно,но не се усетих веднага.Та може ли да се използва така и,ако не може,какъв е безопасния начин за изпускане на налягането?
azze написа:Човекът я напълни догоре,което знам,че е опасно...
PtD написа:azze написа:Човекът я напълни догоре,което знам,че е опасно...
Eдин контра-тъп въпрос: защо да е опасно?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:PtD написа:azze написа:Човекът я напълни догоре,което знам,че е опасно...
Реконтра-тъп въпрос (теоретичен): какво би се случило с бутилка, напълнена сутринта "на макс" в това топло слънчево времо по обяд?
Hell_Man написа:Daniel Panev написа:PtD написа:azze написа:Човекът я напълни догоре,което знам,че е опасно...
Реконтра-тъп въпрос (теоретичен): какво би се случило с бутилка, напълнена сутринта "на макс" в това топло слънчево времо по обяд?
Напомпай гумите сутринта в 4:30 ч. на 4.5 атмосфери и излез да направиш пладнешко каране....
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:Реконтра-тъп въпрос (теоретичен): какво би се случило с бутилка, напълнена сутринта "на макс" в това топло слънчево времо по обяд?
xcrider написа:Ще трябва да караш с разменени лостчета, ляво - дясно (т.е. с "английски спирачки").
Мерси предварително!

qwerty42 написа:Он топик: Има ли друг начин за прецизно изправяне на диск, освен отвертка? Че моят има минимални отклонения, но се търкат в накладките ми малко и това не ме кефи много xD

qwerty42 написа: Имаше само 1 онлайн магазин мисля че, но той не беше с особено богат асортимент :/
naskoj написа:Здравей,
има един инструмент които е тънък и има два среза в него , един дълъг и един къс , мисля че в някой по-голям велосервиз трябва да имат такъв инструмент и няма да ти вземат много пари за нещо което отнема по-малко от 3 минути
hitar_potter написа:http://www.niko-bikes.com/shop/product.php?ProductID=258
)Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта