DTD написа:Някой скоро да е драл лисици?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:К'во е гадно да чистиш повръщано от леглото, пода и стената.. а то дори да не е твое![]()
![]()
TheAnimal написа: трябваше да ги пребирам.
did написа:в) пребарвам
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Започва да ми писва аз да съм човека, който е по-трезвен и трябва да носи другите, при положение че те просто падат като чували на земята....
Ии пак оповръщаха легла, под, баня... да не говорим, че и те бяха целите.
Ozzie написа:TeDo_BaPHa написа:Започва да ми писва аз да съм човека, който е по-трезвен и трябва да носи другите, при положение че те просто падат като чували на земята....
Ии пак оповръщаха легла, под, баня... да не говорим, че и те бяха целите.
ти си някакъв мазохист
следващия път, само шутове
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта